Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez szerintetek csak nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek csak nekünk furcsa?

Figyelt kérdés

Nyáron volt az esküvőnk és természetesen volt kreatív fotózásunk is, ami nagyon szép természeti környezetben volt.

A húgom és a barátja is elkísértek minket, mert ők vittek minket autóval meg a kellékeket segítettek vinni, mivel azért egy jó 2 km sétáltunk fotózás közben.

A z este folyamán a fotósunk levetítette a videónkat azokból a képekből, amiket addig készített.

Nekem az volt a furcsa, hogy a videóban a kreatív esküvői fotózásunkon a húgomékat is fotózta és őket is belerakta abban a részben a videóban. Nekem még nem is az a furcsa,hogy a húgommal vagyok rajta pár képen, ert mégiscsak a húgom, de a barátját nem értem miért kellett beletenni. 1 éve vannak együtt, még messze nem biztos, hogy Ő lesz a férje és akkor én meg ezt majd életemen keresztül úgy nézzem, hogy na ez volt a húgom egyik pasija a sok közül? Szóval nekem ez furcsa volt és a fotósunk sem kérdezett rá, hogy nem-e bánjuk, ha így berakják Őket a videóba.

Nektek erről mi a véleményetek?

A lagzis képek oké, hogy rajta vannak, de hogy a kreatívon is, ami elvileg csak a miénknek kellene lennie.

Jó bár tudom, ha ez nekünk gond, akkor a videót majd úgyis át lehet szerkeszteni, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Amúgy a legjobb barátnőm anyukájának is ez volt a véleménye, hogy nem értette, hogy azokon a képeken mit keresnek.

2014. okt. 30. 09:02
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
72%
Van tehát azokon kívül is egy rakat szép képed a fotózásról, amiken csak ti vagytok? Valószínűleg igen, tehát akkor mi a probléma? Legfeljebb nem nézegeted öreg korodban a húgod pasiját, és kész. És én még azt reméltem, hogy a menyaszörnység elmúlik az esküvő végére...
2014. okt. 30. 09:06
 2/41 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nagyon kedves a fotóstól, hogy a húgodékról is készített képeket, ők biztosan örülnek neki. És én is örülnék, ha már van ott egy profi fotós és minden adott, akkor egy-két kockát megérdemelnek azok is, akik ott vannak segítőként.

Nyilván a videóba nem kell beletenni, ha téged zavar, hogy esetleg később már nem ő lesz a húgod párja. De azt meg egyszerűen meg lehet oldani, szóltok a fotósnak, hogy a videó összeállításánál ezeket a képeket ne használja.

Tesódéknak meg odaadjátok a róluk készült képeket, biztosan örülni fognak nekik.

2014. okt. 30. 09:06
 3/41 A kérdező kommentje:

Kedves kettes köszönöm a válaszodat. :)

Csak annyi zavart, hogy erre a fotósunk így nem kérdezett rá hogy akkor beleteheti-e őket. Amúgy azon kívül semmi bajom, hogy készült róluk kép.

Csak nekem eszem ágában nem lenne beletettni magam a tesóm kreatív esküvői videójába, ami majd róluk fog szólni még úgysem, hogy én férjén vagyok.

2014. okt. 30. 09:09
 4/41 anonim ***** válasza:
87%
És a húgodék is beállított képek voltak, vagy csak spontán. Ha spontán, akkor gondolom a fotózás "történelme" miatt.
2014. okt. 30. 09:10
 5/41 A kérdező kommentje:
Hát azok is beállított képek voltak.
2014. okt. 30. 09:11
 6/41 anonim ***** válasza:
76%

A mi kreatív fotóinkon japán turisták is vannak:D:D

Szerintem a háborgás felesleges. Miért ne csinálhatna róluk is képet? Gondolom nem úgy készültek, mint rólatok, csak 1-2 gyors kép. A videóba nem raktam volna bele. Bár igaz, hogy nem értek hozzá, arra tudok csak gondolni, hogy valami gyorsszerkesztő programmal csinálta, bemásolta az albumot (amiben mivel készült ilyen kép, ezért volt ilyen kép a testvéredékről) a gyorsszerkesztő meg összedobott egy slideshow-t. (ha véletlenül erre jár egy fotós, lécci írja már meg, hogy jól gondolom vagy se)

2014. okt. 30. 09:12
 7/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Na ezt mondom én, hogy viszont a videóban nem kellett volna őket beletenni.:)

De amúgy semmi bajom azzal,hogy őket is fotózta, csak valahol az a mi kis közös sorozatunk volt és ennyi. :)

2014. okt. 30. 09:14
 8/41 anonim ***** válasza:
76%
Néhány év múlva ez a problémád el fog törpülni a többi mellett.
2014. okt. 30. 09:17
 9/41 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha beállítottak voltak, akkor nem értem én sem... én nem tettem volna a videóba... de mindegy, így sikerült... nem lehet reklamálni? Végül is nem azt kaptátok így, amit vártatok... Szerintem sincs ott semmi keresnivalójuk. Mert az tényleg kedves, hogy lett róluk is kép, és örömet okoz ezzel húgiéknak, de a videóban tényleg nincs helyük, ez a kettőtök napja, emléke, stb...
 10/41 anonim ***** válasza:
90%

Én a húgomat egyáltalán nem bánnám, hogy rajta van. A barátját nem tudom. Igazából nem tudom elképzelni, hogy x év után milyen lesz visszanézni és hogy érdekelne-e, hogy rajta van vagy sem.

Szóljatok a fotósnak, hogy szedje ki őket. Biztosan nem rossz szándékból tette bele, csak úgy látta, hogy jóban vagytok és örülnétek nekik is :)

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!