Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez szerintetek csak nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek csak nekünk furcsa?

Figyelt kérdés

Nyáron volt az esküvőnk és természetesen volt kreatív fotózásunk is, ami nagyon szép természeti környezetben volt.

A húgom és a barátja is elkísértek minket, mert ők vittek minket autóval meg a kellékeket segítettek vinni, mivel azért egy jó 2 km sétáltunk fotózás közben.

A z este folyamán a fotósunk levetítette a videónkat azokból a képekből, amiket addig készített.

Nekem az volt a furcsa, hogy a videóban a kreatív esküvői fotózásunkon a húgomékat is fotózta és őket is belerakta abban a részben a videóban. Nekem még nem is az a furcsa,hogy a húgommal vagyok rajta pár képen, ert mégiscsak a húgom, de a barátját nem értem miért kellett beletenni. 1 éve vannak együtt, még messze nem biztos, hogy Ő lesz a férje és akkor én meg ezt majd életemen keresztül úgy nézzem, hogy na ez volt a húgom egyik pasija a sok közül? Szóval nekem ez furcsa volt és a fotósunk sem kérdezett rá, hogy nem-e bánjuk, ha így berakják Őket a videóba.

Nektek erről mi a véleményetek?

A lagzis képek oké, hogy rajta vannak, de hogy a kreatívon is, ami elvileg csak a miénknek kellene lennie.

Jó bár tudom, ha ez nekünk gond, akkor a videót majd úgyis át lehet szerkeszteni, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Amúgy a legjobb barátnőm anyukájának is ez volt a véleménye, hogy nem értette, hogy azokon a képeken mit keresnek.

2014. okt. 30. 09:02
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
52%
na indul a hiszti a semmin.
2014. okt. 30. 09:22
 12/41 anonim ***** válasza:
59%
én is egyetértek a kérdezövel.
2014. okt. 30. 09:24
 13/41 anonim ***** válasza:
71%

Mondjak valamit?

Attól, hogy Te már házas vagy, nem garantálja semmi, hogy a férjeddel fogod leélni az életed.

2014. okt. 30. 09:25
 14/41 anonim ***** válasza:
43%
én nem vagyok egy mindenen felhàborodo tipus, de én Sem értem, hogy miéRt kéne egy szàmomra vadidegen embert nézegetnem a sajàt kreativ esküvöi videomon.
2014. okt. 30. 09:25
 15/41 anonim ***** válasza:
63%

A 8-as, 6-os és a 13-as mondta meg a tutit....

- a fotós programmal készítette a videót, nem vette ki belőle a tesódról készült képeket

- semmi garancia nincs rá, hogy ti együtt maradtok, a tesódék meg szétmennek,

- nem ez lesz a legfőbb problémád évek múlva

(ismerős párnak hatalmas esküvője volt három videóssal, két fotóssal, 5 dvd-nyi lett a videó, 7 év után oly csúnyán váltak el, hogy a srác első dolga volt a lemezekkel begyújtani a kazánjában.....)

2014. okt. 30. 09:30
 16/41 anonim ***** válasza:
67%

Ismered a mondást?

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Nos, amikor végignéztétek a videót, már észrevetted, hogy olyan valaki van rajta akinek nem kéne ott lenni.

Miért nem hívtad fel akkor ott a fotóst?

- Bocsi, Géza, de a videó amit csináltál, nem jó. Kérlek csinálj egy másikat de azon ne legyen benne a húgom pasija. Végül is fizetünk a munkádért nem igaz???

Miért utólag kell síni ha valaki valamit nem jól csinál?

2014. okt. 30. 09:39
 17/41 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, miért nem a fotósnak mondtad el.
2014. okt. 30. 09:41
 18/41 A kérdező kommentje:
Egyébként ne hasonlítsuk már össze csak egy szimpla barát és egy férj státuszát, mert elég nagy különbség van a kettő között.
2014. okt. 30. 09:41
 19/41 A kérdező kommentje:

Nyilván megbeszélem a fotóssal is.

Nem azért írtam ide a kérdést, hogy Ti oldjátok meg helyettem, hanem csak a véleményekre voltam kíváncsi.

Egyébként meg kedves háborgó hozzászólok:

Miért nektek rajta volt más is a kreatív fotóitokon??

2014. okt. 30. 09:42
 20/41 anonim ***** válasza:
67%

Én a diplomaosztómon az egyik volt barátommal vagyok a képeken, szinte mindegyiken. Ez is egy eléggé "nagy" esemény volt az életemben, de mégsem úgy tekintek rá, hogy az egyik pasim asok közül és de gáz, hogy a képeken rajta van.

Ez is az életem része volt, egy ilyen időszak, semmi gáz nincs ezzel. Ott van a helye.

Azokon a képeken úgyis Ti vagytok a lényegesek, hát Istenem rajta van az a fickó is, de ha később nem maradna a "családban" akkor sincs semmi. Ennek nincs jelentősége, később majd meglátod, mikor 5 év múlva veszed elő a képeket.

2014. okt. 30. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!