Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek csak nekünk furcsa?
Nyáron volt az esküvőnk és természetesen volt kreatív fotózásunk is, ami nagyon szép természeti környezetben volt.
A húgom és a barátja is elkísértek minket, mert ők vittek minket autóval meg a kellékeket segítettek vinni, mivel azért egy jó 2 km sétáltunk fotózás közben.
A z este folyamán a fotósunk levetítette a videónkat azokból a képekből, amiket addig készített.
Nekem az volt a furcsa, hogy a videóban a kreatív esküvői fotózásunkon a húgomékat is fotózta és őket is belerakta abban a részben a videóban. Nekem még nem is az a furcsa,hogy a húgommal vagyok rajta pár képen, ert mégiscsak a húgom, de a barátját nem értem miért kellett beletenni. 1 éve vannak együtt, még messze nem biztos, hogy Ő lesz a férje és akkor én meg ezt majd életemen keresztül úgy nézzem, hogy na ez volt a húgom egyik pasija a sok közül? Szóval nekem ez furcsa volt és a fotósunk sem kérdezett rá, hogy nem-e bánjuk, ha így berakják Őket a videóba.
Nektek erről mi a véleményetek?
A lagzis képek oké, hogy rajta vannak, de hogy a kreatívon is, ami elvileg csak a miénknek kellene lennie.
Jó bár tudom, ha ez nekünk gond, akkor a videót majd úgyis át lehet szerkeszteni, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Amúgy a legjobb barátnőm anyukájának is ez volt a véleménye, hogy nem értette, hogy azokon a képeken mit keresnek.
Mondjak valamit?
Attól, hogy Te már házas vagy, nem garantálja semmi, hogy a férjeddel fogod leélni az életed.
A 8-as, 6-os és a 13-as mondta meg a tutit....
- a fotós programmal készítette a videót, nem vette ki belőle a tesódról készült képeket
- semmi garancia nincs rá, hogy ti együtt maradtok, a tesódék meg szétmennek,
- nem ez lesz a legfőbb problémád évek múlva
(ismerős párnak hatalmas esküvője volt három videóssal, két fotóssal, 5 dvd-nyi lett a videó, 7 év után oly csúnyán váltak el, hogy a srác első dolga volt a lemezekkel begyújtani a kazánjában.....)
Ismered a mondást?
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Nos, amikor végignéztétek a videót, már észrevetted, hogy olyan valaki van rajta akinek nem kéne ott lenni.
Miért nem hívtad fel akkor ott a fotóst?
- Bocsi, Géza, de a videó amit csináltál, nem jó. Kérlek csinálj egy másikat de azon ne legyen benne a húgom pasija. Végül is fizetünk a munkádért nem igaz???
Miért utólag kell síni ha valaki valamit nem jól csinál?
Nyilván megbeszélem a fotóssal is.
Nem azért írtam ide a kérdést, hogy Ti oldjátok meg helyettem, hanem csak a véleményekre voltam kíváncsi.
Egyébként meg kedves háborgó hozzászólok:
Miért nektek rajta volt más is a kreatív fotóitokon??
Én a diplomaosztómon az egyik volt barátommal vagyok a képeken, szinte mindegyiken. Ez is egy eléggé "nagy" esemény volt az életemben, de mégsem úgy tekintek rá, hogy az egyik pasim asok közül és de gáz, hogy a képeken rajta van.
Ez is az életem része volt, egy ilyen időszak, semmi gáz nincs ezzel. Ott van a helye.
Azokon a képeken úgyis Ti vagytok a lényegesek, hát Istenem rajta van az a fickó is, de ha később nem maradna a "családban" akkor sincs semmi. Ennek nincs jelentősége, később majd meglátod, mikor 5 év múlva veszed elő a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!