Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mezítláb lennék az esküvőmön, az mennyire furcsa?
Azért gondoltam, mert a vőlegényem alacsonyabb nálam, és így egy picit lehetne azért ellensúlyozni. Nem is látszana talán, ha földig leér a ruha. (És nyáron lenne az esküvő, szóval nem is fáznék meg)
Nagyon hülye ötlet, vagy kivitelezhető?
Furcsa? Na bumm... En lazara szoktam venni... Pl szallagavaton kosztun feher topp volt az oltozet mindenkinek en egy bor boxolo cipot vettem fel hozza amugy mindenkin magassarku volt...
Eskuvon baratnom vaganyaabb smink, eelol rovid hatra.hosszabbodo menyasszonyi ruha es tornacipo... Brutalisan vagany menyasszony volt! Parja fekete gatya feher ing zold nyakkendo, feher-zold tornacipo... Nagyon helyesek voltak!
Magánügy, de ha csak a magasságkülönbség miatt lennél mezítláb, akkor totál értelmetlen, mert egy lapos talpú cipőben sem lennél magasabb.
Ellenben mezítláb járkálni, meleg ide vagy oda, szerintem nem lenne kényelmes. És ha elegáns esküvőt akartok, fura lenne a koszos talpad, ami biztos, hogy látszódna, miközben mész, hiába hosszú a ruhád.
De ha kültéri, elf stílusú esküvőt akartok, akkor teljesen jó az ötlet, ebben az esetben viszont a vőlegény is legyen mezítláb (meg mindenki más :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!