Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez szerintetek csak nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek csak nekünk furcsa?

Figyelt kérdés

Nyáron volt az esküvőnk és természetesen volt kreatív fotózásunk is, ami nagyon szép természeti környezetben volt.

A húgom és a barátja is elkísértek minket, mert ők vittek minket autóval meg a kellékeket segítettek vinni, mivel azért egy jó 2 km sétáltunk fotózás közben.

A z este folyamán a fotósunk levetítette a videónkat azokból a képekből, amiket addig készített.

Nekem az volt a furcsa, hogy a videóban a kreatív esküvői fotózásunkon a húgomékat is fotózta és őket is belerakta abban a részben a videóban. Nekem még nem is az a furcsa,hogy a húgommal vagyok rajta pár képen, ert mégiscsak a húgom, de a barátját nem értem miért kellett beletenni. 1 éve vannak együtt, még messze nem biztos, hogy Ő lesz a férje és akkor én meg ezt majd életemen keresztül úgy nézzem, hogy na ez volt a húgom egyik pasija a sok közül? Szóval nekem ez furcsa volt és a fotósunk sem kérdezett rá, hogy nem-e bánjuk, ha így berakják Őket a videóba.

Nektek erről mi a véleményetek?

A lagzis képek oké, hogy rajta vannak, de hogy a kreatívon is, ami elvileg csak a miénknek kellene lennie.

Jó bár tudom, ha ez nekünk gond, akkor a videót majd úgyis át lehet szerkeszteni, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Amúgy a legjobb barátnőm anyukájának is ez volt a véleménye, hogy nem értette, hogy azokon a képeken mit keresnek.

2014. okt. 30. 09:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
33%
Szóltál a fotósnak, h a húgod pasijáról ne csináljon képeket? H igen, akkor értem a problémát. Ha nem, akkor neked kellett volna konkretizálnod a feltételeket.
2014. okt. 30. 09:46
 22/41 anonim ***** válasza:
59%
Itt senki nem akarja megoldani helyetted, egyszerűen a többség szerint ez nem probléma..... Sőt..
2014. okt. 30. 09:47
 23/41 anonim ***** válasza:
27%
Ne törödj velük kérdezö!!én teljesen megértelek.Vetesd ki a videobol öket és kész.
2014. okt. 30. 09:49
 24/41 anonim ***** válasza:
22%

"Szóltál a fotósnak, h a húgod pasijáról ne csináljon képeket?"

Ne is haragudj, de az ÉN fotozàsomon miért fényképezi a hugom pasijàt????:-))

2014. okt. 30. 09:53
 25/41 anonim ***** válasza:
66%

Én nem problémáznék rajta. Egyrészt mert az esküvői videót tudod hányszor fogod még megnézni az életedben? Elárulom, nem sokszor. :D

Plusz azért a húgodnak is hogy esik már,hogy te így állsz a barátjához. Nemhogy örülnél neki,hogy te már megtaláltad életed párját.

2014. okt. 30. 09:53
 26/41 anonim ***** válasza:
11%

Videószerkesztővel kivágod!

Ennyi!

Ezen kellett hisztizni?

2014. okt. 30. 10:06
 27/41 anonim ***** válasza:
42%
Hagyjàtok màr a kéRdezöt!!ebben mi a hiszti, h feltette ezt a kérdést??
2014. okt. 30. 10:11
 28/41 anonim ***** válasza:
59%

és mi van akkor ha pár év múlva ők még mindig együtt lesznek te meg elvált?

nem tudhatod mit hoz a jövő de elég hisztis vagy hogy ilyenen kiakadsz. a saját testvéredről van szó, de ha meg akarod bántani, lelked rajta.

de tényleg remélem nem hiszed , hogy attól hogy a férjed, örökre magadhoz láncoltad?

mondom én 9 év együttlét után.

azon nem akadtál ki hogy a te fotósod és az esküvőn is csinált másról képet?

2014. okt. 30. 10:18
 29/41 anonim ***** válasza:
23%
Nem szoktak erre rákérdezni. Ebben az ég világon semmi, de semmi furcsa nincs.
2014. okt. 30. 10:27
 30/41 anonim ***** válasza:
37%
ennyi hülye embert, ezt nem hiszem el.értsétek màr meg, hogy ez nem sima esküvöi fotozäs, illetve lagzifotozàs, hanme kreativ fotozas, ahol a kéRdezö kettesben a férjével szeretett volna fényképezkedni!Ebben mi a rossz??Nyilvàn csinàltak egy csomo màs képet, ahol màsokkal is rajta vannak, de ezen a bensöséges képsorozaton semmi keresnivaloja egy idegennek!Lehet ezzel jönni, hogy lehet h majd ugyis szétmennek(bàr ennek a kérdéshez nem sok köze van), de ez nem vàltoztat a tényen, hogy MOST együttvannak, és ez az Ö videojuk, és nem a mittudoménmilyen pasasé!
2014. okt. 30. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!