Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkértek koszorúslánynak, szerintetek ebben a helyzetben elvállaljam?
Egyik barátnőm férjhez megy jövő nyáron és megkért, hogy legyek a k.lánya. 4-en lennénk, 2 lány egyedülálló, őket még gimiből ismeri, kettőnknek pedig van párja. Egy nagyobb társaságban járunk rendszeresen össze, a párjaink általunk kerültek be. Én egy éve vagyok együtt a párommal, akit nagyon kedvel a társaság, a vőlegény viszont szintén kiválasztotta 4 barátját a k.lányok mellé, az én páromat viszont nem, ami jogos valahol, mert csak egy éve ismeri, míg a másik lány barátját kb. 3 éve (őt ki is választotta kísérőnek) De mégis furcsának érzem, hogy ott vonuljak egy idegen srác mellett, miközben a barátom egyedül ücsörög a vendégek között (ja és a barátnőm kijelentette, hogy úgyis alig fogom aznap látni a páromat, mert egész nap vele kell lennem, felraknom a fátylat stb, mert ez a koszorúslány feladata, illetve a párom akkor jöjjön le később Pécsre, ahol az esküvő lesz, és akkor így nem fog esetleg unatkozni,miközben én elleszek foglalva)
Szerintetek rosszul gondolom és ez egyáltalán nem nagy dolog? Mert nem szívesen hagyom magára a barátom, még, ha ő a férfi akkor sem, egyedül a sok ismeretlen között. Viszont a barátnőmet sem szeretném megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!