Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felkérnek valaki koszorúslánynak, akkor ő fizeti a kiválasztott ruhát, vagy a pár, aki felkérte?
Ige, úgy gondoltam az adott ruhát, hogy a menyasszony vagy egyedül, vagy a koszorúslányokkal együtt kiválasztja a színt és a fazont. És utána kire marad a fizetés.
Én eddig amikor koszorúslány voltam, mindig magamnak kellett fizetnem a ruhám, de nem tudom, hogy az enyémen ez hogyan legyen.
Nálunk maguknak fizették.
Egy kérésem volt, h a színben egyezzenek meg (szerencsére olyat választottak, ami mindenkinek jól állt és megfelelt), a fazonba egyáltalán nem szóltam bele, kinek-mi áll jól :) Csak elkísértem őket.
Teljesen változó.
Én egyszer voltam koszorúslány, mindent magunknak fizettünk, ruha, fodrász, smink.
Viszont nem volt megszabva a ruha, hogy milyen választunk. Persze azért összebeszéltünk (4-en voltunk) és megmutattuk a menyasszonynak is a ruhánkat, hogy azért passzoljunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!