Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítod vissza, ha felkérnek koszorúslánynak?
"Bocs, de nincs pénzem a ruhára."
vagy
"Bocsi, de nincs pénz a ruhára is, meg a nászajándékra is. Ha tényleg engem akartok koszorúslánynak, akkor ez a mi nászajándékunk."
Nincs belőle semmi. Megmondod, hogy nem szeretnél koszorúslány lenni és kész.
Én is felkértem párom unokatesóját, és ő nem fogadta el, mert nem szeretne középpontban lenni. Ennyi.
Engem is kért fel a húgom, én meg mondtam neki, hogy férjes nőket nem szokás koszorúslánynak felkérni :)
Az esküvőhöz nem kell lakodalom! Ha nektek sincs pénzetek, akkor mért kellene milliókat költenetek a lakodalomra?
Azt a pénzt inkább a saját céljaitokra fordítsátok, és tartsatok két tanús esküvőt.
A lánynak pedig mond meg, hogy nem vállalod. Ha megsértődik, majd megbékül.
Nászajándékot csak annyit adnék a helyetekben, ami nem megterhelő számunkra.
az elso jo otletet irt, akkor az a ti naszajandekotok. amugy ezt csak mondom, hogy en a koszoruslany ruhamat 10ezerert bereltem. gondolom nincs kikotes hogy milyennek kell lenni. ha megszabja, akkor fizesse o..
de ne legyen belole sertodes, en nem utasitanam vissza. a nekik szant osszegbol vedd ki a ruha arat akkor. lehet kicsinyes dolog, de a mai vilagaban sajnos egy eskuvo a nasznep nagy reszenek megterhelo anyagilag. jelen esetben a mennyaszonyeknak is. az o viselkedeset inkabb nem minositem. foleg ha a szulei se allnak jol anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!