Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan utasítod vissza, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítod vissza, ha felkérnek koszorúslánynak?

Figyelt kérdés
Párom testvére szeretne felkérni koszorúslánynak, de én nem szeretném. Ők úgy döntöttek, hogy összeházasodnak, nincs egy fillérjük sem, a két család dobja össze,ezzel nincs semmi gond, az ő dolguk, de én nem szeretnék csak azért venni egy méregdrága ruhát, amit nem fogok felvenni sehova, mert ő 10 koszorúslányról és nagy esküvőről álmodik már kicsi kora óta. Sajnos nekünk a nászajándék is elég megterhelő, végzősök vagyunk és még nem dolgozunk teljes munkaidőben. (Ezért várunk mi is az esküvővel, mert nem szeretnénk a családot terhelni vele.) Félek, ha visszautasítom, akkor családi sértődés lesz. Ha elmondom, hogy a pénz az oka, az anyukája ezt is kifizeti, csak, hogy a lánya boldog legyen (ezt sem szeretném). Van valami ötletetek?

2014. okt. 14. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Bocs, de nincs pénzem a ruhára."

vagy

"Bocsi, de nincs pénz a ruhára is, meg a nászajándékra is. Ha tényleg engem akartok koszorúslánynak, akkor ez a mi nászajándékunk."

2014. okt. 14. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs belőle semmi. Megmondod, hogy nem szeretnél koszorúslány lenni és kész.

Én is felkértem párom unokatesóját, és ő nem fogadta el, mert nem szeretne középpontban lenni. Ennyi.

Engem is kért fel a húgom, én meg mondtam neki, hogy férjes nőket nem szokás koszorúslánynak felkérni :)

2014. okt. 14. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Az esküvőhöz nem kell lakodalom! Ha nektek sincs pénzetek, akkor mért kellene milliókat költenetek a lakodalomra?

Azt a pénzt inkább a saját céljaitokra fordítsátok, és tartsatok két tanús esküvőt.

A lánynak pedig mond meg, hogy nem vállalod. Ha megsértődik, majd megbékül.

Nászajándékot csak annyit adnék a helyetekben, ami nem megterhelő számunkra.

2014. okt. 14. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:

az elso jo otletet irt, akkor az a ti naszajandekotok. amugy ezt csak mondom, hogy en a koszoruslany ruhamat 10ezerert bereltem. gondolom nincs kikotes hogy milyennek kell lenni. ha megszabja, akkor fizesse o..

de ne legyen belole sertodes, en nem utasitanam vissza. a nekik szant osszegbol vedd ki a ruha arat akkor. lehet kicsinyes dolog, de a mai vilagaban sajnos egy eskuvo a nasznep nagy reszenek megterhelo anyagilag. jelen esetben a mennyaszonyeknak is. az o viselkedeset inkabb nem minositem. foleg ha a szulei se allnak jol anyagilag.

2014. okt. 14. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:

ha TÉNYLEG csak a ruha a baj, keress olx-en, vaterán. Nekem is 10 koszilányom volt, szépek voltak :) egyiküknek vaterán vettünk ruhát, abroncscsal, stólával, postaköltséggel 3500ft-ért, 2 éve.

nem tudom, mi a koncepció, itt egy pár:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 14. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
ja, és ha megveszed, utána el is adhatod, ha szerencséd lesz, még plusszosban is kijöhetsz
2014. okt. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!