Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom meghívni az öcsémet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom meghívni az öcsémet az esküvőmre?

Figyelt kérdés
Egy suttyó. Csak másfél évvel fiatalabb nálam, de mindig is rosszban voltunk. Beszól, képtelen viselkedni, amíg otthon éltem, folyton azt hallgattam, hogy (már elnézést) fingik és böfög ebéd közben. Engem p*csafejnek és hasonlóknak szokott szólítani, de a szüleinkkel is hasonló stílusban beszél. Számomra egyértelmű, hogy nem akarom az esküvőmön látni, de minden nap megkapom valakitől, hogy "mégiscsak a testvéred". De most hívjam meg emiatt???
2014. okt. 21. 09:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem hívnám meg. Ha megfordul a fejetekben, hogy ne hívjátok el, akkor biztos, hogy nyomós okotok van rá, annak ellenére is, hogy a testvéred. Sosem értettem azokat az embereket, akik pálcát törnek a másik feje felett, hogy hát "mégiscsak a testvéred, mégiscsak az apád" és stb. Csak abba nem gondolnak bele, hogy ha egy gyerek, vagy testvér elfordul a másiktól ilyen szinten, akkor ott bizony történnie kellett valaminek.

Ne foglalkozzatok azzal, hogy mit gondolnak mások. Szüleid persze, hogy meg akarják hívatni, mert a gyerekük, de gondolj bele, hogy ha alapvetően ekkora p*raszt, akkor az esküvődön sem lenne ez másképp, főleg ha még iszik is 1-2 pohárral. Gondolom senkinek nem kell a dráma, meg hogy esetleg az esküvődön alázzon meg a "drága jó testvéred."

A károgókkal meg ne foglalkozz, hogy hát a testvéred meg hogy TE milyen vagy... Kicsit gondolkodjon el mindenki, hogy fordított esetben tudna.e jó pofát vágni a dolgokhoz és végignézni ahogyan a nagy napján a kedves testvér tönkretesz mindent.

2014. okt. 21. 11:19
 12/12 Bence_ ***** válasza:
Azokat hívd akik neked, nektek fontosak. Akiket szeretnél, szeretnétek ott látni. Ti esküvőtök!
2014. okt. 21. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!