Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom meghívni az öcsémet az esküvőmre?
te esküvőd, ennyi.
aki beszólogat, annak ue-t mondanám
A szüleid mit szólnának ha nem hívnád meg?
Mi nem akartuk, hogy eljöjjön a férjem huga, mert nagyon bunkó módon viselkedett, bár attól még meghívtuk, mert nálunk a család (egyikünk részéről sem) nem tolerálta volna ha nem hívjuk. Bár kijelentette, hogy ő nem hajlandó eljönni. Az esküvő előtt talán egy héttel megüzente az anyjával, hogy eljön, mert nem akarja, hogy további viták legyenek azért mert nem jön el. Eljött végigduzzogta az egészet.
A vicc az, hogy korábban kifejezetten jóba voltunk, nagyon szerettem. Majd valamin az esküvő kapcsán megsértődött, ma sem tudjuk mi volt a baj (több, mint két éve volt az esküvőnk), viszont most már nagyon pedálozik, nagyon békülne kábé egy éve. Nem vagyok/vagyunk vele rosszban, de különösen jóban sem, én tartjuk a távolságot. Az, hogy engem egy barátnőt/sógornőt elveszített az egy dolog, de a testvére sem kíváncsi rá, aki korábban a mindene volt.
"pics@fej"
jó fej öcséd lehet :)
egyébként a fene se tudja, hol van a kutya elásva... nem biztos, hogy mindig az a rossz, akiről mondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!