Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom meghívni az öcsémet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom meghívni az öcsémet az esküvőmre?

Figyelt kérdés
Egy suttyó. Csak másfél évvel fiatalabb nálam, de mindig is rosszban voltunk. Beszól, képtelen viselkedni, amíg otthon éltem, folyton azt hallgattam, hogy (már elnézést) fingik és böfög ebéd közben. Engem p*csafejnek és hasonlóknak szokott szólítani, de a szüleinkkel is hasonló stílusban beszél. Számomra egyértelmű, hogy nem akarom az esküvőmön látni, de minden nap megkapom valakitől, hogy "mégiscsak a testvéred". De most hívjam meg emiatt???
2014. okt. 21. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hívsz meg aki akarsz.
2014. okt. 21. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

te esküvőd, ennyi.

aki beszólogat, annak ue-t mondanám

2014. okt. 21. 09:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én vőlegényem se hívja meg a nővérét. Az más mit gondol meg másodlagos, a Te nagy napod, ne Te feszengj azon, hogy tud viselkedbni. Ha ennyire jóban vagytok, gondolom amúgy se menne el.
2014. okt. 21. 09:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én igy nem hívnám meg. csak elrontanà a hangulatot.
2014. okt. 21. 09:22
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

A szüleid mit szólnának ha nem hívnád meg?

Mi nem akartuk, hogy eljöjjön a férjem huga, mert nagyon bunkó módon viselkedett, bár attól még meghívtuk, mert nálunk a család (egyikünk részéről sem) nem tolerálta volna ha nem hívjuk. Bár kijelentette, hogy ő nem hajlandó eljönni. Az esküvő előtt talán egy héttel megüzente az anyjával, hogy eljön, mert nem akarja, hogy további viták legyenek azért mert nem jön el. Eljött végigduzzogta az egészet.

A vicc az, hogy korábban kifejezetten jóba voltunk, nagyon szerettem. Majd valamin az esküvő kapcsán megsértődött, ma sem tudjuk mi volt a baj (több, mint két éve volt az esküvőnk), viszont most már nagyon pedálozik, nagyon békülne kábé egy éve. Nem vagyok/vagyunk vele rosszban, de különösen jóban sem, én tartjuk a távolságot. Az, hogy engem egy barátnőt/sógornőt elveszített az egy dolog, de a testvére sem kíváncsi rá, aki korábban a mindene volt.

2014. okt. 21. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem nagyon súlyos dolognak kell történnie, hogy az ember a közvetlen családját kirekessze az esküvőről. A viselkedése gyerekes, de a Te gondolkodásod sem éppen érett felnőttre utal. Mit tett konkrétan, hogy ne legyen ott? Te fordítva el tudnád képzelni? Eddig azt írták, azt hívsz meg, akit akarsz, szerintem ők vagy fából vannak, vagy nincs testvérük, vagy nem volt esküvőjük. Neked nem hiányozna a tesó? A vendégek között nincs "suttyó"? Biztos, hogy akkor éreznéd jól magad, ha a testvéredet megfosztanád ettől az élménytől? Amúgy tégy belátásod szerint, és sok boldogságot kívánok.
2014. okt. 21. 09:50
 7/12 anonim válasza:
47%

"pics@fej"

jó fej öcséd lehet :)

egyébként a fene se tudja, hol van a kutya elásva... nem biztos, hogy mindig az a rossz, akiről mondják

2014. okt. 21. 09:50
 8/12 anonim ***** válasza:
A család szentsége nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehetnek köztük köcsögök. Én párom nővérét önszántanból tuti nem hívnám meg. Mániákus hazudozó és imádja kavarni kakit ráadásul a megismerkedésünk percétől fogva bunkó volt velem, pedig rokon.
2014. okt. 21. 10:14
 9/12 A kérdező kommentje:
A szüleimet kiborítja, hogy nem akarom meghívni, pedig apámat is "te köcsögnek" szólítja, anyámra pedig a legszebb szava a "kuss". De szerintük én vagyok az idősebb, mutassak példát, legyen több eszem. Öcsi 25 éves, én 27, szerintem késő...
2014. okt. 21. 10:23
 10/12 anonim ***** válasza:
A háború elkerülése érdekében kéttanús esküvőt kéne tartani.
2014. okt. 21. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!