Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valami amit kihagytatok anyagi okok miatt és megbantatok?
Kis dolgokra gondolok , amit pl. Feleslegesnek gondoltatok, aztán utólag megis csak kellett volna?
Pl. Fotó kellék , valami dísz , meg egy cipő stb..
Semmi.
Most szombaton volt az esküvőnk, kicsit ugyan sok volt az előkészület, de igazából mindig ilyenről álmodoztam!
Profi fotós, külön videós, vőfély, lánykikérés, élőzene, énekeltem is, mindenki odáig volt, potyogtak a könnyek. :)
Csokiszökőkút is volt, amíg el nem fogyott a 10 kg belga csoki és a déli gyümölcs, addig folyamatosan sor volt előtte, nagy siker volt.
5 koszorúslányom volt, eldobtam egy külön erre a célra készíttetett csokrot. Saját csokrom: fehér rózsa és orchidea. Minden lila és fehérben pompázott.
Jó volt a hangulat, finomak az ételek, italok, jól éreztük magunkat!
Anyagilag is jól jöttünk ki, visszajött a lagzi ára, plusz összejött egy jobb kategóriás új kocsira való. :)
Holnap indulunk nászútra. Alig várom! :)
Lagzin nem szabad spórolni, szerencsére ezzel a vőlegényem is egyetértett!
Vagyis már férjem... :D
Még szokom az új helyzetet! ;)
Másik ruhát választok (végülis az anyagköltségen múlott, szóval pénz kategória), azt a fotóst, akit szerettem volna igazán, csak ő 2x annyiért jött el, mint akit hívtunk, és ő sem volt olcsó...
templomi esküvő (sajnos nem volt, de mindenképp szeretném bepótolni...)
több barátot hívnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!