Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valami amit kihagytatok anyagi okok miatt és megbantatok?
Kis dolgokra gondolok , amit pl. Feleslegesnek gondoltatok, aztán utólag megis csak kellett volna?
Pl. Fotó kellék , valami dísz , meg egy cipő stb..
Naszut :(
Amugy kettanus eskuvonk volt, amit egyaltalan nem bantam meg!!! :)
A fotóssal nem voltam megelégedve. Nem hivatásos esküvői fotós volt. Nálunk kísérletezett és azok a képek nem tetszenek. Lett jó kép is, de több a rossz:(
Fotóson ne spórol!
Bocsánat, nem néztem meg, hogy a kategória esküvő! :-DDD
XD
Fotós talán, mert ismerős csinálta, a képek jók lettek, de kicsit keveslem, illetve nem voltak csoportképek. Mondjuk így is sok lett, de inkább a buliról, nekem arról pl. pont elég lett volna a vendégek által készült fotó.
Cukrászt profibbat fogadtam volna, bár így is isteni finomak voltak, inkább a külleme nem volt olyan szép. De ő talán még maradhatott volna. Vőfély. Hát ő nem azt adta, amit ígért, kedves volt, de hát nem sok mindent tett hozzá a lagzihoz.
Zenészek, én nem örültem, hogy csak magyart játszottak, örültem volna külföldi számnak is. De összességében mivel rajtunk kívül senki nem tudta, hogy mi volt megbeszélve, így mindenki elégedett volt :) Jól éreztük magunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!