Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért váltatok el? Megbántátok, vagy jó döntés volt?
Ellapasodott a házasságunk, a férjem férfiatlan, töketlen lett, nem voltak tervei, ambíciói. Úgy éreztem, hogy 28 évesen, hogy 60 évesek vagyunk, és ülünk a langyos iszapban...
Elvátam, és nem bántam meg. Nagyon jó barátunk maradtunk. Én közben férjhez mentem a nagy Ő-höz. Ő meg 40 évesen a szüleinél lakik egy kis faluban munkanélküliként.
2014. máj. 17. 16:03
Mit gondolsz, hányan fogják itt elismerni, hogy eltolták az áletüket a válással? Sokakban még névtelemül sincs gerinc!
2014. máj. 17. 16:10
3/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, mivel ez egy anonim oldal, remélem, lesznek páran. Ennél meredekebb kérdésekre is olvastam már őszinte (annak tűnő) válaszokat.
Az én volt feleségem 16 évvel ezelőtt találta meg a nagy "Ő"-t, egy nős, családos férfi személyében, aki a főnöke volt. Azóta is várja, hogy majd elválik és elveszi őt. Közben meg sír a lányomnak, hogy mennyire megbánta a válást. Na az ilyenek gondolod, megírják itt a történetüket?
2014. máj. 17. 16:20
A férjemből egyszerűen kiábrándultam, a harmadik gyerekünket vártam amikor ellökött egy vita hevében. Akkor kezdtem gondolkodni a váláson...ő nem volt hajlandó erről beszélni, neki jó volt, azt mondta. Aztán megcsalt, akkor azt mondta, hát te akartál válni, ne csodálkozz.
Aztán egyszer nagyon megvert, akkor eldöntöttem, hogy elválok, a válás alatt is többször vert a gyerekek előtt. Pedig már váltunk is, a második barátnőjét fogyasztotta akivel szintén a házasságunk alatt jött még össze.
2014. máj. 17. 16:32
6/20 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, te viszont megírtad, mi történt, és hidd el, nekem ez is nagyon hasznos volt. Én is boldogtalan vagyok, okkal, de nem tudom, hogy túlreagálom-e a dolgokat, vagy okosabb lenne kilépni a kapcsolatból. Gyermekünk is van, ezért, különben nem haboznék. Nekem minden válasz hasznos, köszönöm.
Ha boldogtalan vagy és okkal, akkor a gyereknek sem érdeke, hogy benne ragadj egy ilyen kapcsolatban.
2014. máj. 17. 17:18
4-es vagyok, az kimaradt.
2014. máj. 17. 17:19
9/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy az ok olyan, hogy 'érdemes dolgozni a kapcsolaton', csak én fújom fel, vagy sem. Arról van szó, hogy rájöttem, hogy a férjem Facebook-on szexchatel kb fél éve egy ugyancsak házas hölgy ismerősével, aki lengén öltözött képeket is küldözgetett magáról. Részletesen taglalták, mit csinálnának egymással és próbáltak időpontot is egyeztetni, ami egyelőre úgy néz ki, nem sikerült. Bár ki tudja, a férjem még wc-re is telefonnal jár, mégha a 3 éves fiunkat viszi altatni is nála van a pizsamája zsebében. A telefonjába sosem néztem bele egyébként, a Facebook jelszavunkat meg még évekkel ezelőtt megadtuk egymásnak, de sosem néztem eddig. Csak most, hogy annyit lóg rajta.
Újra én vagyok. Én azokat amit leírtál, nem tudnám tolerálni a feleségem felé. Ez az én fogalmaim szerint már megcsalás! Persze ez én vagyok. A Te kérdésedben neked kell döntened.
2014. máj. 17. 17:41
Kapcsolódó kérdések: