Ti akik nem szultetek gyermeket megbantatok? Termeszetesen idösebb korosztalyhoz szol a kerdes akik mar a korukbol kifolyolag nem is fognak szulni
Nem, nem mindenkinek való gyerek. Nagyon boldogok vagyunk.
35N
nem vagyok idősebb korosztály,remélem nem baj,ha válaszolok.
én még nem zárom ki,hogy lesz.
de jelenleg nem tudom elképzelni.mit kezdenék egy gyerekkel?
lehet,beképzelten hangzik,de én szeretem az alakom,a feszességem!imádok sokáig aludni,ha lehet és sokat utazgatunk a párommal.
N33
Nekem vannak gyerekeim,de a közvetlen környezetemben található 4 olyan idősebb hölgy akik nem szültek gyermeket saját akaratból! Mindegyikük egyedülálló és nem tűnnek boldogtalannak,bár az elgondolkodtató,hogy egyik sem él párkapcsolatban!Mindegyiküknél az volt a szitu,elmondásuk szerint,hogy addig addig válogattak és várták a herceget fehér lovon,míg úgy maradtak magányosan!De nem igazán bánják! Viszont él a környéken nagyon sok olyan nő akiknek vannak gyermekeik,férjük és mégis boldogtalanok és másmilyen életre vágynak!
Én tiszteletben tartom azoknak a nőknek a döntését akik nem akarnak gyermeket szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!