Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne így kiöltözni egy esküvőre?
Mindössze két alkalmi ruhám van, de az egyik pánt nélküli, így azt nem szeretném felvenni. Maradt a másik.
Az viszont nagyon hasonlít erre a ruhára, annyi különbséggel, hogy csak térd fölé ér, szűk, és nincs benne az a fehér rész. De a szín, minta, kivágás ugyanaz:
Mivel alapból is nagyon hasonlítok a csajra a sorozatból, eszembe jutott, hogy a ruhához megcsinálhatnám ugyanilyenre a hajam (nem kell vele semmit tenni, mert szőke, lágy hullámos, csak épp ugyanúgy összefogni, mint ő viseli), és finom natúr smink.
De ugye a fiatalok, akikkel egy társaságban leszünk, mind ismerik és imádják a sorozatot. Pláne a menyasszony (aki nem kedvel túlzottan, de a párom egy jó barátja), és nem szeretném, ha azt hinné, hogy el akarom terelni róla a figyelmet, és cosplay bulinak nézem az esküvőjét...
Az én ruhám csak ilyen szürke béna utánzata a filmbelinek:
Ó, szerintem a ruhád - bár ezért a szörkéért nem vagyok oda - tök jó, simán illik esküvőre.
Vegyél fel pár színes kiegészítőt (türkiz, bordó, fehér, zöld...), hogy elnyomja a szürkeséget és máris jó leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!