Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek valakinek az esküvőjére, akibe szerelmesek voltatok/vagytok?
1. nem az anyám dönt helyettem...főleg nem felnőttként.
2. ha a férjem előtt is lett volna szerelmem akivel még jóban is maradtunk, akkor igen, elmennék az esküvőjére, mivel nem jelent nekem semmit érzelmileg. De csak úgy, ha a meghívás a férjemnek is szól. Egyedül nem mennék.
Ha te még szereted, fájó szívvel gondolsz rá, akkor ne menj el. Semmi értelme....csak szenvedsz.
Tettem arról, hogy a srác elhagyjon, az az igazság. Még hónapokig fel-felkeresett, de én szép lassan lekoptattam őt. Azt mondtam neki kiszerettem belőle, és egyébként is fiatal vagyok még egy komoly kapcsolathoz. Ő nagy nehezen felfogta. De én soha nem szerettem ki teljesen belőle. Karácsonykor is alig vártam, hogy láthassam, ő pedig úgy mutogatta körbe a menyasszonyát, mint valami győzelmi díjat. Még külön az orrom alá is dörgölte a drága gyűrűjét. Talán jobb, ha hagyom őket, nem szólok bele, teszem a dolgomat, és kész.
Annyit még, hogy másodunokatestvérek házasodhatnak, de az már teljesen mindegy. Azt jól elszúrtam azzal, hogy engedtem anyám zsarolásának.
"másodunokatestvérek házasodhatnak"
Most utánaolvastam, és valóban, neked van igazad. Ha jól értelmeztem, jegyzői engedély kell hozzá, és külön felhívják a figyelmet a genetikai veszélyekre, de tényleg engedélyezett.
Valaki belinkelne az elozmenyeket (leanybucsus story)?
Kerdezo en elmennek, jol berugnek es kitalalnek a lagzi kozepen. Eloszor elmondanam a sracnak, hogy meg mindig szeretem es, hogy csak anyam zsarolasa miatt hagytam el anno! Aztan, hogy a kedves ara massal kavar (de errol meg bizonyitekot is szereznek) majd anyamnak megmondanam, hogy a vilagon a legnagyobb csalodason es, hogy k...ja be, hogy igy elszurta az eletem! Mindezek utan felrugnam az eskuvoi tortat kibontanek egy pezgot kozolnem, hogy sok boldogsagot es buszken tavoznek! Egyszer elsz! Miert felsz?
Előző: ez nem félelem kérdése. Amit te mondasz, az egy önző és totálisan kontraproduktív hülyeség, nem más. Egy hollywoodi filmen biztosan jól mutat egy ilyen kör, utána meg happy end, csakhogy ez nem Hollywood.
Egyrészt színtiszta önzőségből totál gallyra vágná a lagzit, másrészt meg csak magára haragítana mindenkit. Az anyja ettől nem "kapná meg a magáét", a vőlegény sem lenne az övé. Értem én: ne agyaljunk, jöjjön a káosz és a forradalom, értem én ezt a felfogást, csak éppen így közeledve a harminchoz már azzal is tisztában vagyok, mennyire nem vezet célra.
Előző, na ez aztán a jó tanács, gratulálok.
Látom arra a szerencsétlen menyasszonyra aki most halál boldogan tervezi az egész életét ezzel a sráccal, senki sem gondol...
Kérdező: Más boldogtalansága árán sosem lehet boldog az ember. Miből gondolod hogy ez a fiú nem szereti őszintén a menyasszonyát? Ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor a végsőkig a legnagyobb bajban is kitart mellette akár évekig is és mindent elkövetett volna, hogy az övé legyél. Ő elhúzott külföldre és most esküvőre készül, NEM te kellessz neki. Emelkedj felül ezen és elegánsan mondj le róla, hiszen már nem a tiéd. Téged is vár valahol egy férfi, keresd őt meg.
Ennyi dráma után szeretném tudni, hogy elmentél-e?
Várom a befejezést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!