Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek valakinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek valakinek az esküvőjére, akibe szerelmesek voltatok/vagytok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 15:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy vagyok vagy voltam. És ha voltam mikor voltam.

Pl. én most voltam esküvőn, a vőlegény volt a kamaszkori nagy szerelmem. De annak már 10 éve. Idén házasodott egy nagyon helyes lánnyal. És mivel egy baráti társaságba tartozunk, természetes, hogy elmentem az esküvőjére.

2014. aug. 27. 18:27
 32/65 anonim ***** válasza:
81%
Várjatok csak, ez a lánybúcsús lassúzós+lemondom a tanúskodást sztori folytatatása????
2014. aug. 27. 18:33
 33/65 anonim ***** válasza:
igen az
2014. aug. 27. 18:37
 34/65 A kérdező kommentje:
Hát, anyámnak megmondtam, hogy a begyöpösödött elképzeléseit a családról, a szerelemről, és a nevelésről igazán feldughatná a valagába, mire félrenyelt, és elejtette a poharát, mert épp a konyhában leptem meg ivás közben. Ő csak mondta a magáét, hogy igenis minden úgy a helyes, ahogy ő gondolja, mi vagyunk a család szégyenei, de legalább a fiú továbblépett, én meg még mindig egy vérfertőző r!banc vagyok, le is köpött, mire reflexből szájon vágtam. Be akarom mártani azt az ártatlan szegény lányt, stb. stb. Majd ő rajtam tartja a szemét, hogy ki ne merjem verni a balhét. Remek. Még ő is végig vizslatni fog. Csodás. (Nem, mintha egyébként nem tenné..) De a hugomat sem értem amúgy. Gyerekként falazott nekünk, mikor a sráccal találkozgattunk, de mikor elutaztam, képes volt összehozni a legjobb barátnőjével, most pedig még falaz is a nagy valószínűséggel csalfa (vagy érzelmileg eltévejedett) arának. Ennél jobb családot kívánni sem lehet.
2014. aug. 27. 18:43
 35/65 anonim ***** válasza:
80%

Áháááá.... Akkor kiugrott a szög a zsákból.

A kérdező az első kérdésben csak unokatesót említ, akivel jóban van (és ugye beígérte azt is, hogy megtépi a lányt, ha fájdalmat okoz a szeretett unokabátyjának). Erre most kiderül, hogy ez az unokatesó tulajdonképpen a régi nagy szerelem, és ezért milyen jó is lenne meghiúsítani ezt a házasságot.

Hát ez egyre szebb...

Kíváncsian várom a folytatást! :)

2014. aug. 27. 18:43
 36/65 anonim ***** válasza:
90%

Azért a volt pasidat is valami idealizált aranybuborékban látod, holott ő is kellett ahhoz, hogy kapcsolata legyen valaki mással, le is feküdjön vele, megkérje a kezét, aztán még el is vegye.

Túllépett rajtad. Ideje neked is túllépni.

2014. aug. 27. 18:44
 37/65 A kérdező kommentje:
Bocsi amúgy, ha untatlak titeket, csak nincs kivel ezt most megbeszélnem. Szerintem lassan megyek, és kezdek magammal valamit, vagy csak bekarcolok, mert józanul ezt nem lehet kibírni. El sem hiszem, hogy ez mind velem történik. Ebből már tényleg csak akkor jönnék ki jól, ha forgatókönyvet írnék, és meggazdagodnék a kib aszott, olcsó szappanoperával vetélkedő, hülye életemből :/
2014. aug. 27. 18:52
 38/65 anonim ***** válasza:
88%

21 évesen persze, hogy ilyen világfájdalmat élsz meg egy kamaszkori szerelem miatt. Aztán pár év múlva már röhögni fogsz magadon, hogy ennyire felfújtad...

(És nem az ivás a megoldás amúgy)

2014. aug. 27. 19:05
 39/65 anonim ***** válasza:
97%

Na, azért az anyunak megmondást nem úgy értettem, hogy az ő szintjére lesüllyedve lehordd a sárga földig. :D Na nem mintha nem lenne jogos, csak éppen nem vezet jóra sajnos.

Amúgy eltekintve a "család szégyene" és "vérfertőző r1banc" típusú mocskolódástól igaza van édesanyádnak, mert a másodunkatestvérrel létesített kapcsolat valóban vérfertőzés, és törvényileg nem is házasodhattatok volna össze tudomásom szerint. Szóval ilyen téren végső soron jól jártatok, hogy szakítottatok, bármennyire fájdalmas is :(

Enélkül is elég szar viszont a szituáció természetesen. Igazság szerint én elmennék tanúnak, mert ez a vőlegény kérése, függetlenül attól, hogy ez a házasság milyen lesz. A menyasszony sározása is képlékeny talaj, mert valóban gáz, amit csinált, de ettől még lehet, hogy tényleg ott, akkor lezárta a dolgokat, felégette a hidakat, és innentől hűséges asszony lesz. Mindenesetre te egymagadban nem tudod eldönteni - bár teljes mértékben megértelek a dilemmádat illetően.

Édesanyáddal meg szerintem már éppen eljött az ideje a dolgok rendezésének. Azzal, hogy a képébe vágod, hogy mennyire egy begyöpösödött gyökér, azzal egyrészt lesüllyedsz a szintjére, másrészt csak elmélyíted a vitát, harmadrészt pedig nincs is igazad, mert ez a párkapcsolat sajnos valóban rossz ötlet lett volna.

A helyedben én elmondanám neki, hogy ez az egész egy felelőtlen gyerekszerelem volt, és rohadtul nem kellene egy hibáért kígyót-békát köpködnie a saját lányára, főleg, hogy van neked elég bajod. Attól még, hogy valóban vérfertőző kapcsolat volt, még k**vára tud fájni, szóval ha ez a szíve vágya, bűnhődsz eleget, így inkább támogatásra van szükséged, nem pedig mocskolódásra. Ez az én véleményem.

2014. aug. 27. 19:12
 40/65 anonim ***** válasza:
81%
3-4 éve vége van ennek a kapcsolatnak. Ha még mindig nem sikerült túllépni ezen, kérj pszichológusi segítséget.
2014. aug. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!