Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek ilyen "meghívásokra"? Kezdett a hócipőm telelenni.
Múlt hónapban 3 héttel egy lakodalom előtt "kaptunk meghívást" egy olyan esküvőre, amelyről anyósom szólt, hogy a fiatalok szülei felvitték a meghívót hozzuk (mert őket is egyébként meghívták) aztán ott megkapjuk. A leendő férj-feleség fel sem hívott bár, hogy "Né két idióta szeretettel várunk, sajnos nem tudtuk elvinni személyesen a meghívótokat, de számítunk rátok".
Tegnap megint értesülök, hogy édesanyám testvérének a gyereke férjhez megy júniusban, és ott a meghívónk, majd ha hazamegyünk (egyébként a lakodalom napján) megkapjuk.
Ez milyen gáz már? Mi az, hogy akit elvársz az esküvődre, ha bár nincs lehetőséged elvinni személyesen (ezt a részt meg is értem) de legalább add fel postán, vagy az illetőt hívd fel telefonon.
nekem valahogy úgy normális, hogyha meghívunk valakit a lagzinkra, akkor azt legalább felhívom és a meghívóját postázom...
Tudom, hogy Magyarországon marha nagy divat a hiszti meg a sértődés esküvők esetén, mert ha nem viszi el mind a 70 vendégnek a fiatal pár személyesen a meghívót aranytálcán, akkor örihari lesz...
Könyörgöm, édesanyád testvérének a gyereke az UNOKATESTVÉRED. Mégis mi a p*csa baj van azzal, hogy édesanyádnak átadja a meghívót, hogy az egész családot szeretettel várja? Most jobban esne a kis lelkednek, ha kipostnázná ahelyett, hogy anyukádtól kapod meg?
Az egy évet túlzásnak tartom, de 2-3 hónappal előtte illene. A 3 hét valóban túl késő.
De a megjelenés nem elvárás, ahogy a pénz sem.
Amúgy tudtátok, hogy lesz lagzi, és ez csak a formalitás része, vagy nem is volt róla szó? Előbbi esetben elmennék, utóbbiban nem.
Azt meg nem értem, aki azt írja, csak a pénztárcájukra mennek, mikor minden attól hangos (itt gyiken meg főképp), hogy nem lehet +os egy esküvő, csak negatívan lehet belőle kijönni... szóval ez hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!