Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek ilyen "meghívásokra"? Kezdett a hócipőm telelenni.
Múlt hónapban 3 héttel egy lakodalom előtt "kaptunk meghívást" egy olyan esküvőre, amelyről anyósom szólt, hogy a fiatalok szülei felvitték a meghívót hozzuk (mert őket is egyébként meghívták) aztán ott megkapjuk. A leendő férj-feleség fel sem hívott bár, hogy "Né két idióta szeretettel várunk, sajnos nem tudtuk elvinni személyesen a meghívótokat, de számítunk rátok".
Tegnap megint értesülök, hogy édesanyám testvérének a gyereke férjhez megy júniusban, és ott a meghívónk, majd ha hazamegyünk (egyébként a lakodalom napján) megkapjuk.
Ez milyen gáz már? Mi az, hogy akit elvársz az esküvődre, ha bár nincs lehetőséged elvinni személyesen (ezt a részt meg is értem) de legalább add fel postán, vagy az illetőt hívd fel telefonon.
nekem valahogy úgy normális, hogyha meghívunk valakit a lagzinkra, akkor azt legalább felhívom és a meghívóját postázom...
Azért kell megsértődni Sirató, mert bunkóság arc nélkül, szó nélkül valahol letétbe hagyni, vagy hátulról postán küldeni a meghívót. Aki "élőszóban" egy szót se bír ejteni az esküvőjéről, az menjen a sunyiba. Ezek azok, akik egész évben hozzád se szólnak, le se szarnak, aztán jön az esküvő, akkor se szólnak egy büdös szót se, csak valaki másnak odaadják, hogy adja már oda, vagy elküldik egy szó nélkül a semmiből postán, benne egy verssel, hogy pénz hozzatok, mert más nem kell.
Ez bunkóság és kész.
De amúgy nem értem, hogy mit nem értesz azon, senki nem azt mondja, hogy a telefon jobb, mint a papír meghívó, hanem azt, hogy küldje el a meghívót, vagy hagyja ott, de legalább arra vegye már a fáradságot, hogy felhív egy percre, vagy ír facebookon két sort, hogy örülnénk, ha jönnétek, küldjük/otthagyjuk a meghívót.
Basszus ez nem egy karácsonyi képeslap, hogy csak úgy natúrban szó nélkül jön a postán.
Sirató! Mindegy, hol hol hagyja, hogy juttatja el, nem az a bajom...az hogy SZEMÉLYESEN nyögjön ki két mondatot arról, hogy megszeretnénk hívni, sok szeretettel várunk, remélem eljöttök és PONT.
Amúgy el sem juttaták a meghívót, mert csak tudom, hogy ott van anyáméknál és legfeljebb az esküvő napján kapom a kezembe.
Az előzőek hagyták anyósóméknál, amit megkaptunk esküvő előtt 2 héttel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!