Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek valakinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek valakinek az esküvőjére, akibe szerelmesek voltatok/vagytok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 15:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
91%
Na én pont ilyen esküvőn voltam a hétvégén, csak az nem látta a szikrát a vőlegény & az ex között, aki nem akarta.
2014. aug. 27. 15:57
 12/65 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, akiére igen, van, akiére nem. Van olyan volt barátom, akivel máig nagyon jó barátok vagyunk, majdnem gyerekek voltunk még, mikor végtelenül szerelmesek voltunk. Az ő esküvőjére elmennék szívesen.

Ellenben van olyan ismerősöm, akiről pontosan tudom, hogy azóta gyűlöli férjemet, amióta mi összejöttünk. Azóta sem tudta elfelejteni, bár már nem szerelmes belém. Nem is hívtam meg anno az esküvőnkre, bár azelőtt a legjobb barátom volt. Azt hiszem, eljött volna, mert engem azóta sem tudna megbántani, de mindkettőnknek jobb volt ez így.

2014. aug. 27. 16:12
 13/65 anonim ***** válasza:
Nem, minek?
2014. aug. 27. 16:13
 14/65 A kérdező kommentje:

Úgy érzem megszakad a szivem :"(

Egy távoli rokonommal gyerekként a legjobb barátok voltunk, aztán tiniként egymásba szerettünk. Egymásnak adtuk a szüzességünket, sülve-főve együtt voltunk. Aztán megkérte a szüleimtől a kezemet, én nem is tudtam, hogy mire készül, ők meg azt nem tudták, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. 17 voltam ekkor, és anyám közölte, hogy a család szégyene vagyok, egy lotyó, kitagad, ha nem szakítok a fiúval. Azt mondta pakoljam össze a holmimat, felőle világgá is mehetek, ha szégyen szemre hozzámegyek, egy fillért se várjak tőlük, stb. Apám nem akadt így ki, de ráhagyta anyámra a dolgot, mert egy-két éjszaka ittasan ment haza, tehát már amúgy is haragudott rá, nem akart még ezért veszekedni vele. Mit volt mit tennem, meghasadt a szivem, de szakítottam a fiúval. Pár évre rá kimentem dolgozni külföldre, a jó bér, és a felejtés miatt. Mire karácsonykor hazamentem, már menyasszonya volt, büszkén mutogatták a gyűrűiket. Valahol fájt egy kicsit, de ami ez után jött, az borzalmas volt. A srác megkért, hogy a tanúja legyek, én azt mondtam, még meggondolom, de valószínűleg nem leszek. Erre anyám másnap jön fontoskodva, jó kis paprikás hangulatban, hogy márpedig én a tanúja leszek, vagy engem többet ne is lásson. Azt mondtam talán, majd elutaztam. Amíg távol voltam, úgy éreztem, majd csak megcsinálom valahogy, felhívtam a srácot, igent mondtam. Most pedig itt állok az esküvő előtt, és képtelen vagyok jó képet vágni hozzá. Ráadásul akadtak zűrök a menyasszonnyal, amiről a srác nem is tud. Kikészültem, nem tudom ott legyek-e majd, vagy sem. :(

2014. aug. 27. 16:28
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2014. aug. 27. 16:31
 16/65 anonim ***** válasza:
98%
Te mindig azt csinálod, amit az ostoba anyád mond neked?
2014. aug. 27. 16:31
 17/65 anonim ***** válasza:
45%
Nem.
2014. aug. 27. 16:34
 18/65 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, ahogy látom, neked százszor nagyobb gondjaid vannak annál, hogy elmenj-e az esküvőre és legyél-e tanú. Először anyádat kéne helyre raknod.
2014. aug. 27. 16:36
 19/65 *Victorique* ***** válasza:
100%

Azt csak Te tudod megítélni, elég erős vagy -e ahhoz, hogy a családi béke miatt végigálld legalább a szertartást. És, hogy mennyit számít ez neked. Minden esetre ez a hajó már sajnos elment, akkor kellett volna kiállnotok magatokért / egymásért.

Ha a fiú túl tudta tenni magát rajtad és akár szerelemből, akár a család elvárásai miatt nősül, akkor te is próbálj meg tovább lépni, és egy másik férfiban megtalálni a boldogságot.

2014. aug. 27. 16:43
 20/65 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2014. aug. 27. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!