Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Torta helyett, gyümölcs asztal?
Szerintetek milyen ötlet lenne, a hagyományos torta helyett gyümölcs asztalt készít(tet)ni?
Gyümölcsnyársakkal, szőlővel, dinnyével, ilyesmivel.
Úgy gondolom, legalábbis saját tapasztalataimból, hogy a torta azon túl, hogy szép, és dínom dánommal behozzák, nem nagyon jelent többet, sokan nem kérnek, otthagyják. Őszintén 10 esküvőből 1-en eszek tortát.
Gondoltam, hogy felválthatnánk, talán jobban menne a gyümölcs. Mindkettőre nincs keret, tehát vagy ez, vagy az.
Illetve azt sem tudom, hogy ha a gyümölcs mellett döntünk akkor azt bevihetjük mi? Vagy el kell készíttetni étteremmel, aki vállal hasonlót.
Egyébként sütemény lesz dobozolva, kitéve és sós is.
Utolsó vagyok
Az utolsó sorodat most látom, hogy lesz kirakva süti is. Szerintem így végképp elég lesz torta helyett a gyümölcs. Mindenkinek jól fog esni.
Köztes megoldásra nem gondoltál?
Egy kisebb torta, meg mellé az asztalokra gyümölcs, ki mit szeret.
Nem kell tortából a hat emeletes változat, elég 1-2, és a maradék pénzből meg lehet gyümölcsöt kitenni.
Mi most voltunk augusztus elején esküvőn, és ott is így volt. A közel 100 embernek olt egy 3 emeletes, meg két egy szintes torta, hát a fele nem fogyott el, a gyümölcs annál inkább. De aki akart, az tortázott, aki meg akart, az gyümölcsöt evett.
Volt kitéve egész barack, alma, banán, szőlő, tehát a nagyon levesek, meg volt szeletelt sárgadinnye, görög dinnye (ezt nehéz lett volna ott felvágni), meg egyben lévő szemes gyümölcsök.
Tehetsz ki gyümölcsöt, tegyetek is ki, ha megoldható, de a torta se maradjon el!
A gyümiket pedig csak azt vágjátok fel, ami nem barnul, és magában minél kevesebb vizet ereszt. A dinnye egyébként, ha áll, akkor nem ereszt magából vizet.
Ezt, ahol mi voltunk, az étterem szerezte be, nem igazán szeretik a hozott holmikat, mert azon nekik nincs haszon.
Szóval próbáljatok valami köztest. Kisebb torta, kevesebb gyümölcs. Ha ügyes vagy, megoldható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!