Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Torta helyett, gyümölcs asztal?
Szerintetek milyen ötlet lenne, a hagyományos torta helyett gyümölcs asztalt készít(tet)ni?
Gyümölcsnyársakkal, szőlővel, dinnyével, ilyesmivel.
Úgy gondolom, legalábbis saját tapasztalataimból, hogy a torta azon túl, hogy szép, és dínom dánommal behozzák, nem nagyon jelent többet, sokan nem kérnek, otthagyják. Őszintén 10 esküvőből 1-en eszek tortát.
Gondoltam, hogy felválthatnánk, talán jobban menne a gyümölcs. Mindkettőre nincs keret, tehát vagy ez, vagy az.
Illetve azt sem tudom, hogy ha a gyümölcs mellett döntünk akkor azt bevihetjük mi? Vagy el kell készíttetni étteremmel, aki vállal hasonlót.
Egyébként sütemény lesz dobozolva, kitéve és sós is.
Én voltam ilyen esküvőn és senki nem fosott, magyarul megmondva....viszont a sok száz gyümölcsnyárs , ananászszelet és dinnye gyorsan elfogyott.
Semmi nem volt megbarnulva.
Nem értem miért veszekedtek. Érdekelt a véleményetek, tapasztalatotok, ennyi... nyilván mi döntünk majd.
Nem értem miért kell egymás torkának esni...:(
Azt se felejtsd el, hogy a meghívottak a vendégeid. Nem a te ízlésednek kell megfelelni a menünek és a zenének, hanem a vendégek ízlésének. Ez alapvető illemszabály.
De nem hiszem, hogy egy lakodalomban sokan akarnának gyümölcsöt enni torta helyett desszertként. Még a fiatalok sem. Nem mindenki fogyókúrázik,
Igazat adok annak, aki szerint a torta mellett legyen gyümölcstál. Akkor aki akar, ehet gyümölcsöt is.
"Szerintem a kérdező dönti el, milyen lagzit szeretne."...Mégis a véleményünket kérte.
Amúgy, miért nem rendeltek GYÜMÖLCSTORTÁT? Akkor lesz gyümölcs is, mellette lehet dinnyés, nyársas megoldás is, és a gyümölcstorták elég jól etetik magukat.
Szerintem az szokott a baj lenni, hogy mindenki megveszi a mézes-mázas baromi édes tortákat, amiből kínszenvedés letolni egy adagot is, annyira émelyítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!