Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asztal dísz, hogy?
Figyelt kérdés
Szerintetek ezek hogy készülnek? Sima víz, mű vagy élő virágok? (főleg az orchideások érdekelnek)
2013. márc. 11. 10:21
1/9 anonim válasza:
Váza+víztűrő virág+víz+úszógyertya. Ennyi. Nincs vele nagy munka.
2/9 A kérdező kommentje:
akkor élő virág...
2013. márc. 11. 10:38
3/9 anonim válasza:
Ha arra gondolok, hogy akármilyen szálas virágot vízbe teszek, pár nap múlva a szárán megjelennek ilyen kis zöld maszatok, romlásnak, rothadásnak indul a szára, ha nem cseréled rajta a vizet, max. egy hét és dobhatod ki az egészet, ... akkor ezek itt a képen nehéz elképezelni, hogy élővirágok legyenek. Másrészt vannak közöttük olyanok is, ahol a szirmok mintázata szinte tök egyforma, ami a valóságban szinte kizárt, szóval nem biztos, hogy élő-virágok.
4/9 anonim válasza:
Vagy a virág mű vagy a folyadék nem víz,hanem valamilyen tartósító folyadék
5/9 anonim válasza:
Na, így döntsd el, kinek van igaza! Ha ilyet akarsz, kérdezz rá a virágosoknál, mert az a tuti!
6/9 anonim válasza:
Egy esküvő nem tart egy hétig, csak egy éjszakát így senkit se érdekel, ha jövő hétre elrohadna az élővirág, nyugodtan meg lehet abból csinálni.
7/9 anonim válasza:
Az első hozzászóló ragadta meg a lényeget!
Üvegváza, élővirág, víz és úszógyertya.
Ezek általában esküvői asztaldíszek, és arra a rövidke időre szólnak, amig a mulatság tart, tehát nincs ideje belerohadni a vázába. Képek között van olyan, ami virágfényes, ez a ledes vízalatti lámpácska, kb. 700 ft darabja, a zselés golócskákkal igen mutatós tud lenni, igaz, kifutószéria, több, mint 5 éve kezdődött a divatja.
virágos
8/9 anonim válasza:
1-es, és 5-ös is én voltam. Egymillió százalékig biztos voltam a dolgomban, hiszen nekem már volt esküvőm. Szóval köszi virágos! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm...Nekem most lesz és teljesen belehabarodtam ezekbe a díszekbe...tuti ilyenem lesz!!!
Csak sikerüljön összehozni
2013. márc. 11. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!