Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyeen otlet az, hogy az eskuvonkon minden asztal másfélekééppen lenne kidíszitve?
Figyelt kérdés
szerintem nagyon otletes és mindenkinekkicsit személyes lenne...pld más fiatalosabb aztaldíszítéslenne a barátainknak és más a keresztszuloknek és egyéb rokonoknak...2012. jún. 5. 14:24
1/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszene. Én jobban szeretem, ha valami egységes.
2/7 anonim válasza:
Én is az egységesre szavaznék, de ez nem jelenti azt, hogy a te ötleted nem jó. Kíváncsivá tettél! :)
3/7 anonim válasza:
Az egységes szerintem kifinomultabb éz ízlésesebb hatást kelt.
5/7 anonim válasza:
Hmmm... Én is az egységesre szavazok mindig, DE! Ha nem csak attól lenne más-más az asztalok díszítése, hogy az egyiken piros virág van fehér abrosszal, míg a másikon sárga virág zöld abrosszal (mert ez így valóban nem csak uncsi, hanem még csúnya is), hanem teszem azt minden asztalnak más a témája (az egyik kínai, másik magyaros, harmadik görög és így tovább) úgy már inkább több fantáziát látok benne.
6/7 A kérdező kommentje:
igen a témais más lenne nem csak a szinek...
2012. jún. 5. 15:13
7/7 anonim válasza:
Én is az egységesre szavazok alapban. De ha a téma is más, bátran vágj bele! És különben is, ez a Ti esküvőtök, minden úgy lesz, ahogy Ti akarjátok! Hajrá! Biztos szupi lesz, egy képet, majd megnéznék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!