Hol tudom megvenni pikácsúúúúúúút (pikachu)? Annyira cuki. és milyen jó színe van már. Nem is láttam még ilyet Magyarországon, csak hamisat az meg nem kell!
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:32
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem az igazi kell! mindig viszem sétálni tök jó lesz, ő lesz a legjobb barátom:)
2012. jún. 4. 15:59
3/18 anonim válasza:
Nem láttál Magyarországon??? Akkor valahol láttál már??? Hát vegyél ott ahol láttál... O_O Sok sikert... Szükséged lesz rá! :D
4/18 A kérdező kommentje:
nem láttam, de ha te láttál valahol akkor szóljál!
Szükségem van rá!!!
2012. jún. 5. 19:40
6/18 A kérdező kommentje:
hazudj máshol-.-
2012. jún. 9. 22:12
7/18 anonim válasza:
Nem lehet venni be kell fogni. Irány az erdő keresd nagyfeszültség mellet hangosan kiabálva a nevét . Én most láttam egyet az elmegyogyintezet kertjében. Siessen még elfut.
8/18 Kriiistóf válasza:
Pikachut nagyon nehéz magadévá tenni, mert nagyon ellenáll és a kis köcsög még a 220at is belédvezeti, mert ő egy élő villanypásztoros szőrös kínai mókus és az ő sajátos nyelvét csak Ash és a csukottszemű meg a kékhajú ribi érti.
9/18 anonim válasza:
Ember te tényleg ilyen debil vagy, vagy csak szivatsz itt minket!? Az az izé NEMLÉTEZIK az egy egy kitalált karakter 1 japán eredetű műsorban! De ha nem hiszed el menny el Sohaországba és ott lesz a Télapó kunyhójában! -.-
10/18 anonim válasza:
Utolsó 3 ... EMBEREK... Hogy nektek mennyi fantáziátok van!!! :D Vagy sokat gondolkoztatok ezen... De akkor is... O___O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!