Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dísz nélküli esküvői torta?
Látom, hogy ilyen-olyan élő virágokat raknak rá, vagy a dekoráció színéhez menő szalagot manapság, meg karamell vagy marcipán virágok ömlenek le róla, vagy körbe vannak vele téve a szintek stb.
Ciki, ha egy sima fehér torta lesz nászpárral a tetején? Nincs kedvem torta dekorral vacakolni, hogy akkor milyen legyen már, meg költeni se rá :/.
Magadnak csinálsz esküvőt vagy másnak?
Ha neked és a párodnak tetszik, akkor úgy kell legyen!
Olyan tortát csináltattok, amilyet csak akartok! Lehet egyszerű fehér, minimális díszítéssel.
Én sem sokat vacakoltam a tortadísszel, a csokrom fehér és rózsaszín rózsákból volt, ilyen színű rózsák voltak a tortán is. A torta árát nem dobta meg.
Szerintem ez a Ti napotok, Ti döntsétek el, milyen legyen a torta. A vendégek ünnepelni lesznek ott, nem pedig a torta felől bíráskodni. ;)
/ Egy esküvőfotós /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!