Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Dísz nélküli esküvői torta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dísz nélküli esküvői torta?

Figyelt kérdés

Látom, hogy ilyen-olyan élő virágokat raknak rá, vagy a dekoráció színéhez menő szalagot manapság, meg karamell vagy marcipán virágok ömlenek le róla, vagy körbe vannak vele téve a szintek stb.

Ciki, ha egy sima fehér torta lesz nászpárral a tetején? Nincs kedvem torta dekorral vacakolni, hogy akkor milyen legyen már, meg költeni se rá :/.

2013. febr. 24. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Magadnak csinálsz esküvőt vagy másnak?

Ha neked és a párodnak tetszik, akkor úgy kell legyen!

2013. febr. 24. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Csak újabban szokás ilyen agyondíszített esküvői torta, de az sem mindenhol. Olyan tortát készíts, ami neked tetszik.
2013. febr. 24. 15:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Magunknak ÉS másoknak csináljuk, mivel kettőnkön kívül lesz még vagy 70 ember ugyebár.
2013. febr. 24. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Olyan tortát csináltattok, amilyet csak akartok! Lehet egyszerű fehér, minimális díszítéssel.

Én sem sokat vacakoltam a tortadísszel, a csokrom fehér és rózsaszín rózsákból volt, ilyen színű rózsák voltak a tortán is. A torta árát nem dobta meg.

2013. febr. 24. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fehér színnel legyen rajta a díszítés is. Teszem azt pl marcipánból apró golyócskák.
2013. febr. 24. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a virágdekort utálom az esküvői tortán, ezért egy darab virág sem lesz rajta, hanem indaminta lesz helyette. Mondjuk nekem tetszenek a díszített torták, csak ne virág legyen! És az indaminta ilyen köztes megoldás: díszített is, de mégsem virág.
2013. febr. 25. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a Ti napotok, Ti döntsétek el, milyen legyen a torta. A vendégek ünnepelni lesznek ott, nem pedig a torta felől bíráskodni. ;)

/ Egy esküvőfotós /

2013. febr. 26. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!