Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvői torta Zala megyében?

Figyelt kérdés

A múltkor megkérdeztem egy cukrászdában, hogy kb 80-100 fős esküvőre mennyi egy torta?

A hölgy mutogatott képeket 3 emeletesekről, kizárólag állvánnyal és közölte:25-31 ezertől kezdődik.

Hát azt hittem, hogy menten gutaütést kapok...

Csak jövőre lesz a lagzi, de ez azért szerintem enyhe túlzás.Pláne, hogy a mutatott képeken semmi extra nem volt, csak 3 db torta állványon.

Nekünk az egymásra pakolt emeletek tetszenek, nem az állványosak, azt magam is meg tudnám csinálni...

Tényleg ennyibe kerülnek, vagy csak az esküvő szó hallatán kapnak vérszemet a cukrászok, mert nekem ez nagyon irreális?!

2012. aug. 24. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne lehetne annyi? egy sima torta is 4-5 ezertől van cukrászdákban.
2012. aug. 24. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Sok érte. Dolgoztam cukrászdában eladóként. Számoljuk a három emeletet (íztől függően) olyan 8-10 ezer forintnak a díszítés pedig olyan 5 ezer forint körül van,mert sokszor órákig csak azt csinálja a cukrász. Szóval 13-18 ezer körül reális,bár gondolom cukrászdája válogatja. Ja,és ezt úgy írtam,hogy én Pest megyében dolgoztam.
2012. aug. 24. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy az ár természetesen függ attól is,hogy a torta marcipános,fondános vagy csak sima krém díszítést kap. Érthetően a marcipános torta drágább. De még így is túlzónak találom azt,hogy 25-31 ezertől kezdődjön az ára. Kérdezősködjetek több cukrászdában,és hasonlítsátok össze az árakat. Ja,és előtte azért kóstoljátok meg azokat az ízeket,amikből szeretnétek a tortát.
2012. aug. 24. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk 2 hete volt az esküvőnk. Az én tortám marcipánnal bevont állvány nélküli 3 emeletes torta volt.25 ezer volt Baranya nagyon déli csücskében egy kisvárosban( Harkány). Nem sokallottam mert nagyon szép volt, és az alsó torta nagyon nagy, majdnem 2,5 tortának felet meg. Ez még egy olcsó hely volt. Máshol akár 35-40 vagy akár a csillagos ég.
2012. aug. 24. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem egyáltalán nem sok. Gondoljátok végig:

egy szelet torta fajtától függően kb. 250 Ft*80= 20.000,-

bevonat: 5.000,-

díszítés: 5.000,-

Máris 30,000,-nál tartunk...

2012. aug. 24. 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!Én is zalai vagyok, nagykanizsai, a mi tortánk két emeletes volt, feketeerdő és barack joghurt ízesítéssel, fondanttal bevon, marcipán pillangókkal és ez került 8000Ftba!

[link]

2012. aug. 24. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
és ezt cukrászda vagy ismerős csinálta?
2012. aug. 24. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Egy nagyon aranyos cukrász csaj csinálta, természetesen, nem cukrászdába, hanem ő otthon dolgozik!Az összes cukrászdát végig jártuk a városba ugyanerre árajánlatért, és mindenhol 25-30ezer Ftot mondtak rá!
2012. aug. 24. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen reális cukrászdai árak. Egy normál 24 szeletes torta szokott 7-8 ezerbe kerülni, íztől függően és az ugye nincs úgy kidíszítve, mint egy esküvői.
2012. aug. 24. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez az, hogy azért volt olcsóbb, mert otthon vállalta, amúgy látszik rajta, hogy nem olyan hibátlan, mint cukrászdákban.
2012. aug. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!