Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez drága? Esküvői torta + kísérő torta + aprósütemény ingyen kiszállítással durván 70 ezer. (70 fős esküvő)
Attól függ, hogy hol tartjátok az esküvőt.
Nekünk 3 éve volt az esküvőnk Dél-Magyarországon, 3 emeletes esküvői tortánk volt, plusz még 2 másik torta, illetve a sütemények és úgy emlékszem 20-25 000 körül fizettünk. Nem emlékszem már pontosan, de ettől nem volt drágább.
Szia!
Az segítene, hogy mi hány szeletes, és az aprósüti mit takar, hány szelet/fővel számoltátok....
Bátyámék esküvőjén 3 emeletes torta volt, nem túl nagy. Olyan 40 főre volt elég, de el is fogyott mind (az este folyamán még ettek belőle páran)
Azért fizetett anyukám annak idején 20 rugót. Szerintem nem érte meg. (2008-ban volt az esküvő)
Nekünk kb ennyi lesz.
5 torta,3 emeletes menyasszonyi torta, vagy 8 féle süti, sósak, és a kiszállítás.
szerintem nem sok. Mi 60 főre számoltunk, de nem voltunk annyian, 3 emeletes és ízes menya torta, +6 féle süti kb. 600 db és 6 kg sós süti:
a torta 17000 volt, a sütik pogival együtt 58000 forint volt. Annyi, hogy szerintem a kísérő torta felesleges, nekünk nem volt, a barátnőméknek sem, nem is fogyott a sütikből sem nagyon. A másik barátnőmék meg mondták, nekik 3 éve volt az esküvőjük, több torta volt nekik is, dobták ki őket folyamatosan, és ezt még 2 esküvőről mondhatom el. Szerintem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!