Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvői torta Zala megyében?
A múltkor megkérdeztem egy cukrászdában, hogy kb 80-100 fős esküvőre mennyi egy torta?
A hölgy mutogatott képeket 3 emeletesekről, kizárólag állvánnyal és közölte:25-31 ezertől kezdődik.
Hát azt hittem, hogy menten gutaütést kapok...
Csak jövőre lesz a lagzi, de ez azért szerintem enyhe túlzás.Pláne, hogy a mutatott képeken semmi extra nem volt, csak 3 db torta állványon.
Nekünk az egymásra pakolt emeletek tetszenek, nem az állványosak, azt magam is meg tudnám csinálni...
Tényleg ennyibe kerülnek, vagy csak az esküvő szó hallatán kapnak vérszemet a cukrászok, mert nekem ez nagyon irreális?!
6-osnak üzenném, hogy én is kanizsai vagyok és nagyon szép volt a torta, és egyáltalán nem drága.
Azért akadtam ki az összegen, mert ha összerakok gondolatban ugyanennyi tortát megfelelő méretekben ugyanabban a cukrászdában akkor a fele jön ki kb a 25 ezernek, ezért gondolom, hogy irreális:)
Valószínűleg én is otthon maszekoló cukrásszal fogok konzultálni, aki ért a nyújtható fondanthoz:D
Köszönöm mindenkinek a választ, látom ez helyenként és méretenként változó dolog!
Mindenkinek megy a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!