Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok jó esküvői fotóst Vas megyében? Ő jónak számít (alul link)?
Egy ismerősöm őt ajánlotta:
De én csak két esküvőt találtam a blogján, amit fotóz, és sajnos nagyon laikus vagyok ilyen témában, nem tudom, hogy ő jónak számít-e. Aki esetleg egy kicsit is ért hozzá, segítene?
Vagy ha esetleg ajánlanátok mást, azt is megköszönném.
Szombathelyen őt szokták elég sok helyre hívni.
Véleményt nem tudok, mondani de sok helyre hívják azt tudom.
Az esküvői fotós kiválasztása mindig érzelmi döntés. Olyan fotóst válassz akinek a képeire oda tudod képzelni magad. Akinek a stílusa/képi világa illik ahhoz amit kislánykorodban elképzeltél. Egyik itt említett fotós sem kiemelkedő, de van egy stílusuk, amibe ha bele tudod illeszteni saját magad akkor tulajdonképpen nem választhatsz rosszul. Amúgy a fotósok hajlandóak utazni, szóval nem jelenthet problémát esetleg máshol keresgélni, és árajánlatokat kérni. Azt válaszd akinek a képei a legszimpatikusabbak!:)
Sok boldogságot!
www.eszterphoto.freewb.hu
Mi meg voltunk vele elégedve. Kreatív fotós, szép képeket készített nekünk,reális áron dolgozik, és mi az esküvői fotózás előtt ajándékba kaptunk ingyen jegyesfotózást is :-) Csak ajánlani tudom, nem olyan futószalagon dolgozik, mint a legtöbb fotós,hanem odafigyel a párokra. Jó keresgélést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!