Tricikli kérdés. Melyik jobb? Vagy milyet ajánlanátok? Inkább kis kerekűt szeretnék. (link)
Én alapból nem vagyok barátja a tolókaros triciklinek. Az én fiamnak egyből, olyan volt, aminek nincs lábtartója, hanem első pillanattól neki kellett hajtania. Kis barátjának tolókaros van. A mai napig is anyukája tolja, levették a lábtartót, de csak tartja a pedálon a lábát, nem hajtja magát. Az enyém 3,5 éves, a kis barát 4 hónappal nagyobb
Amíg pedig nem volt triciklire való, addig nyáron volt sportkocsi, amiben tolni, abban legalább kényelmesen ült, ha kellett el is szundíthatott. Egyébként 2,5 éves volt mikor kezdett triciklizni, egyik napról a másikra megtanulta.
Csak gumi kerekűt vennék, mert a műanyag nagyon hangos, és hamar elkopik.
A másik szempont, toló karral irányítható legyen, mert a gyerek tekeri jobbra balra a kormányt, csak arra nem amerre menni kéne:)
Ezek a szempontok szerint választanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!