Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó cukrászt keresek, lehetőleg Csongrád vagy Békés megyében esküvői tortához, tudnátok segíteni?
Sziasztok! Nagyon jó cukrászt keresnék Csongrád vagy Békés megyében, aki képes hasonló esküvői torták elkészítésére:
1) [link]
2) [link]
3) [link]
A téma a tengerpart lenne, tengericsillagokkal, kagylókkal, gyöngyökkel. Esetleg van olyan, akinek ilyesmi tortája volt már? Egy tényleg tehetséges cukrászt keresek, lehetőleg a két megyében, vagy azokhoz közel! Egyik tortát sem akarom lemásolni, ezekből "gyúrtam" össze egy tortát, és a saját képemre alakítottam, ezért keresek olyan cukrászt, akinek van fantáziája, és semmi nem szab neki határt, bármit megold. A lényeg a tengerpartos herkentyűs megoldás :) Előre is nagyon köszi a segítséget!!
Nézd, itt lehet venni figurákat:
1-es válaszolónak: Ezt nem igazán értem!
2-es válaszolónak: Köszönöm szépen, picit megnyugtattál! :)
1es váaszoló eltévedtél? :D
am bármelyik cukrász meg tudja csinálni sztem
Én tudok egyet konkrétan a sógornőm. Otthon dolgozik így cukrászdai árnál olcsóbban is, ugyanakkor nagyon szépeket és finomakat is (tapasztalatból is mondom:)
remélem meg tudod nyitni, nem tiltotta le a képeit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!