Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon jó cukrászt keresek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó cukrászt keresek, lehetőleg Csongrád vagy Békés megyében esküvői tortához, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon jó cukrászt keresnék Csongrád vagy Békés megyében, aki képes hasonló esküvői torták elkészítésére:

1) [link]

2) [link]

3) [link]

A téma a tengerpart lenne, tengericsillagokkal, kagylókkal, gyöngyökkel. Esetleg van olyan, akinek ilyesmi tortája volt már? Egy tényleg tehetséges cukrászt keresek, lehetőleg a két megyében, vagy azokhoz közel! Egyik tortát sem akarom lemásolni, ezekből "gyúrtam" össze egy tortát, és a saját képemre alakítottam, ezért keresek olyan cukrászt, akinek van fantáziája, és semmi nem szab neki határt, bármit megold. A lényeg a tengerpartos herkentyűs megoldás :) Előre is nagyon köszi a segítséget!!

2012. szept. 21. 12:28
 1/6 anonim válasza:
Abba is gondolj bele, hogy fél év múlva is elhozod a következőt, meg az utána következőket is, stb... Egyre többet fog gyártani, hiszen "van rá kereslet". Hamár elhozod, azt célszerű úgy csinálni - ahogy előttem is írták - hogy itt vége is legyen a folyamatnak! Én szurkolok Neked!
2012. szept. 21. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen egyszerű, hétköznapi esküvői tortával is megoldható, ha rendelsz marcipánból vagy cukorból figurákat hozzá. Ehhez nem kell kiemelten tehetséges cukrász, szerintem bármelyik meg tudja oldani.
2012. szept. 21. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nézd, itt lehet venni figurákat:

[link]

2012. szept. 21. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:

1-es válaszolónak: Ezt nem igazán értem!

2-es válaszolónak: Köszönöm szépen, picit megnyugtattál! :)

2012. szept. 21. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:

1es váaszoló eltévedtél? :D

am bármelyik cukrász meg tudja csinálni sztem

2012. szept. 21. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tudok egyet konkrétan a sógornőm. Otthon dolgozik így cukrászdai árnál olcsóbban is, ugyanakkor nagyon szépeket és finomakat is (tapasztalatból is mondom:)

[link]

remélem meg tudod nyitni, nem tiltotta le a képeit:)

2012. szept. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!