Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek drága a 170 eurós esküvői torta?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik,de a korulottem lévok azt mondtak,hogy nagyon draga.2012. jún. 4. 18:50
1/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány főre.. Nyilván ha 10 főre, akkor nagyon drága. Egyébként nekem még beleférne ez az ár, de többet nem adnék ki érte.
3/13 anonim válasza:
Nekünk 100 eurós volt, 60 személyre. 3 emeletes. Én még azt is drágának tartottam.
4/13 anonim válasza:
Uuu, így nehéz eldönteni, nincs esetleg kép vagy vmi róla?
6/13 A kérdező kommentje:
85 szemylre es nem marcipanos. Tudom,hogy a marcipan draga.
2012. jún. 4. 19:22
7/13 anonim válasza:
Ez jelenleg 50-60ezer Ft!
Ennyiért vettem a VW Golfomat !!!
8/13 anonim válasza:
85 személyre nem tartom soknak, pláne, ha finom.
10/13 anonim válasza:
Csak akkor éri meg, ha van benne egy pucér csaj is, aki kiugrik majd belőle, éjfélkor!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!