Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Torta helyett, gyümölcs asztal?
Szerintetek milyen ötlet lenne, a hagyományos torta helyett gyümölcs asztalt készít(tet)ni?
Gyümölcsnyársakkal, szőlővel, dinnyével, ilyesmivel.
Úgy gondolom, legalábbis saját tapasztalataimból, hogy a torta azon túl, hogy szép, és dínom dánommal behozzák, nem nagyon jelent többet, sokan nem kérnek, otthagyják. Őszintén 10 esküvőből 1-en eszek tortát.
Gondoltam, hogy felválthatnánk, talán jobban menne a gyümölcs. Mindkettőre nincs keret, tehát vagy ez, vagy az.
Illetve azt sem tudom, hogy ha a gyümölcs mellett döntünk akkor azt bevihetjük mi? Vagy el kell készíttetni étteremmel, aki vállal hasonlót.
Egyébként sütemény lesz dobozolva, kitéve és sós is.
Biztos le leszek pontozva, de szerintem, még gyűjtsetek.
"Mindkettőre nincs keret, tehát vagy ez, vagy az. " egy 30-40ezres tortára már nincs keret??? o.O
ettől függetlenül szerintem egy könnyű gyümölcstorta + gyümölcs együtt nagyon jó ötlet
Tudod sok apróság sokra megy. Csak ez, csak az és százezreknél tartassz. És megsúgom, egy finom torta nem 30 ezerbe kerül.
Elismerem, viszont, hogy elegánsabb a torta talán, és lehet akkor marad, a csalódások kivédése érdekében...:)
De lehet körbekérdezek a vendégek körében is, hogy mi a véleményük.
nem is gondoltam, hogy ennyire meghatározó egyesek szerint a torta.
Köszi a véleményeket és sajnálom, akik lepontozódtak.
Köszönöm a válaszokat!
Nem értem egyesek miért válaszolnak primitív módon...?! Értem én, hogy van akinek nem tetszik, ez rendben is van. De nem lehet emberi, barátságos hangnemben társalogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!