Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb, vagy rosszabb a svédasztalos vacsora, mint a hagyományos asztal közepén tálalós?
én nem szeretem a svédasztalost. Akik előttem vannak, esetleg összetúrják a kaját pl. Oké, ugyan olyan az íze, de a látvány sem mindegy. Illetve sorbaállni, aki elsők közt szedett, már jóllakik addigra, mire az utója megeszi a levesét. Tényérokkal sasszézni az asztal és egymás közt... tudnék még negatívumokat írni, szóval nekem nem szimpi :)
éjféli vacsikor oké, akkor általában kevesebben esznek, azok sem egyszerre.
Én nem szeretem esküvőkön a svédasztalt. Azért, mert nem tartom elegánsnak. Lehet gyönyörűen tálalni, melegen tartani is egyszerűbb, de amint az első két vendég beletúr, úgy néz ki, ahogy. És nincs kedvem utána harmincadikként hozzányúlni. Plusz ha egy étel népszerű, előfodrul, hogy nem is jut belőle mindenkinek. Valamint a svédasztalnál az ételek ízélménye attól függ, te hogyan állítod össze.
Én imádok főzni és étterembe járni is. Imádok különleges ételeket kipróbálni.
De sokkal jobban szeretem, ha mindezt úgy tehetem, hogy az én tányéromra teszik, vagy maximum egy pár emberrel kell osztoznom az élményen, és nem 100-al turkálunk egy tálban.
Jobban szeretem, ha egy összeállított fogássor kerül elém, mert feltételezem, hogy az étterem szakácsai megfelelő hozzáértéssel rendelkeznek az ízek kombinálásában.
És végsősoron: jobban szeretem, ha kényelmesen, a helyemen ehetek, és nem kell érte tolonganom.
van negativ es pozitiv oldala is
Pozitiv:
Mindenki azt eszik amit szeret,azt tesz a tanyerjara amit szeretne ( ugye vannak a vegak,akik dietaznak stb) ha akarsz szedhetsz meg..
Negativ: Lehet hogy nem jut masnak egy adott etelbol,beleturnak es elegge undi utanna az etel,utanna menni az asztalok kozott jobbra balra es kerni hogy huzudjon mar beljebb valaki,ha gyerekek vannak akkor nekik is szedni figyelni hogy egyenek stb stb stb..
Voltam svedasztalos eskuvon.... szet volt turva es meg a ruhamra is kerult a kajabol :( ejfelkor oke rendben,de a vacsi az inkabb felszolgalos legyen..
ugyan már. voltam már svédasztalos esküvőkön és egyéb svédasztalos rendezvényeken is.
(sokszor van, hogy pincér szedi a főfogást egyébként, de ettől függetlenül):
sosem volt semmilyen megoldhatatlan probléma, és senki sem fogdosta össze az ételt, mivel én civilizált emberekkel szoktam szórakozni. semmiféle gond nem volt, ha az ember normálisan kivárta a sorát, akkor senki frizurájával sem kellett összeütközni.
egyetlen egyszer sem tapasztaltam semmiféle fennakadást!
külön dolog, hogy és én spec. nagyjából vega vagyok, másrészt nem eszem rántott cuccokat és hasonló egészségtelen fogásokat, így én pluszban ezért is örülök, ha én dönthetem el, mit választok, de ettől függetlenül is sokkal szimpibb a svéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!