Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire szokatlan, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokatlan, ha a tanujelölt visszautasítja a felkérést?

Figyelt kérdés
Így jártam ma. Bátyámat kértem meg, de nem lesz, mert nem teszi be a lábát a templomba. Mindigis utálta a vallást, és eleve elvont művészlélek, de gondoltam, csak félreteszi egy napra, vagy inkább csak egy orára.

2014. aug. 8. 15:05
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Lehet magara a szertartasra se jonne el? Vegig se gondoltam a dolgot. :(
2014. aug. 8. 15:32
 12/30 anonim ***** válasza:
72%
valóban nem vagyok ateista. De nem értem, ha valaki az is, attól miért ne tehetné be a lábát a templomba, és miért ne lehetne tanú, főleg a testvére esküvőjén. Most akkor én ne mennék mecsetbe pl. csak mert más a vallásom? Rendszeresen látogatok más vallások templomait kirándulások alkalmával. Pedig nem az adott vallást gyakorlom.
2014. aug. 8. 15:54
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
Ez esetben olyan melyen vallasos se vagy, utolso. Ugyanis ha az lennel, nem mennel pl katolikus templomba muzulmankent. Errol vitatkozni is kar.
2014. aug. 8. 15:56
 14/30 anonim ***** válasza:
59%
katolikus vagyok, de nem lenne problémám más templomba menni, már csak kiváncsiságból, a világ felé való nyitottságból kiindulva. Szerintem ebben nincs semmi. Bocsi az offért kérdező, de én továbbra sem értem, csak azért mert ateista a tesód, miért ne lehetne a tanúd. A visszautasitását abban az esetben érteném meg, ha azért nem akarna tanu lenni, mert ellenzi a házasággodat a választottaddal, de az adott esetben számomra felfoghatatlan, és nekem nagyon rosszul esne.
2014. aug. 8. 15:59
 15/30 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó: ha nem hiszel a házasság szentségében, akkor hogy vállalnád Isten előtt azt, hogy példát mutatsz, és segíted a házasságukat?

Ha nem hiszel, de odaállsz, az egy vicc. Ilyet értelmes ember nem csinál. Más vallásából kultúrember nem űz viccet.

2014. aug. 8. 16:10
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
Igy van, utolso. Na de a mai vilagban ez nem szamit. Keresztelni se a vallas miatt keresztelik a gyereket, hanem divatbol es az egyhazi eskuvok tobbsege is csak azert van, mert szep. Aztan meg csodalkozik az ember, ha valaki nemet mond a szinlelesre.
2014. aug. 8. 16:12
 17/30 anonim ***** válasza:
43%

nem tudtam, hogy ezek a tanú feladatati, azt hittem, hogy csak tanúskodni kell, hogy a házasság megköttetett. Nekem legalábbis senki nem mondta ezeket, mikor tanú voltam a nővérem esküvőjén. Attól hogy Istenben nem hisz, attól még a házasságban hihet, nem?

Mindenesetre megértem a testvér álláspontját is, de ha nem teszi be a lábát a templomba, akkor lamarad a húga esküvőjéről.

2014. aug. 8. 16:13
 18/30 anonim ***** válasza:
61%
Nem marad le, a polgarin siman ott lehet. A templomot hagyja ki.
2014. aug. 8. 16:14
 19/30 piroska és a farkas ***** válasza:
67%
Vallásos neveklést kaptam, hívő katolikus vagyok. a férjem ateista. Templomi esküvőnk ( is ) volt. Az Isten előtt - akiben én hiszek. Ő pedig, mivel számára fontos a boldogságom, elfogadta ezt. Azóta jár velem templomba. Nem, nem lett hívő. azért jön, hogy ott is együtt legyünk. a prédikáció gondolataira nyitott, figyel. Szerintem ez a szeretet, nem az, amit a bátyád csinál.
2014. aug. 8. 16:16
 20/30 anonim ***** válasza:
36%
Nem, Piroska, ez a kepmutatas.
2014. aug. 8. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!