Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért támad sok férfi, ha a...

Miért támad sok férfi, ha a nő visszautasítja a közeledését?

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 23:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
mer sokat jársz buliba és keveset templomba
2014. jún. 7. 23:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legjobb védekezés a támadás, ők igy mutatják ki hogy szarul esett nekik a dolog ... bár ez azért minősiti is az illetőt..
2014. jún. 7. 23:56
 3/22 anonim válasza:
42%
Nem feltétlen! Attól függ, hogyan utasítod vissza az illetőt, beképzelt módon lepattintod, vagy értelmes emberek módjára megbeszéled vele.
2014. jún. 7. 23:57
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Mert megsérted a büszkeségét, férfiasságát.

Ezért az erejével, agresszivitásával kell bizonyítania, hogy ő igenis férfi.

2014. jún. 7. 23:59
 5/22 MolotovPunk ***** válasza:
12%

Mert a nők nagy része nagyon flegmán pattintja le őket és ez rosszul esik nekik.

Mondjuk én nem vagyok nagyon udvarlós típus.Előfordul,hogy udvarolok,de nagyon ritka.

Viszont ha bejövök egy csajnak,akkor az általában érdeklődik utánam,észre lehet ezt venni.Ha viszont nem érdeklem őt,akkor nem érdekel a csaj sem engem...

2014. jún. 8. 00:01
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Egó,.
2014. jún. 8. 00:04
 7/22 MolotovPunk ***** válasza:

Amúgy tényleg ilyen vagyok,mint egy skót.

Ja és nem vagyok nagyon féltékeny típus...

2014. jún. 8. 00:06
 8/22 Buford Tannen ***** válasza:
30%
Az olyan fajta elutasításra hogy"fuj , takarodj undorito vagy " stb. nem lehet mást reagálni.
2014. jún. 8. 00:09
 9/22 anonim ***** válasza:
57%
Mert az elutasítás szégyen, mert valakinek nem kellettél. A szégeny pedig gyengeség, így természetes reakció az agresszió,amivel kompenzálod a gyengeséget. Ez olyan, mint amikor egy nőt lekislányozol, és felkapja a vizet.
2014. jún. 8. 00:17
 10/22 anonim ***** válasza:
36%

attól függ. van, aki primitív, és nem tudja elviselni, hogy vissza lett utasítva.

sok nő tényleg bunkón utasítja vissza (te kis nyomorék, húzz el innen), ilyen esetben megértem, ha nem hagyja magát alázni.

nem egy csaj ismerősöm csinálja, hogy húzza a pasi agyát, flörtöl vele egész este, smárolnak is esetleg, haza is kísérteti magát, aztán az ajtóban közli vele, hogy húzza el a csíkot, nem akar tőle semmit, és ne is keresse. csak szórakoztatja magát, meg élvezi, hogy valaki csorgatja a nyálát utána és egész este fizeti a piáját. ilyen esetben is meg tudom érteni, ha a pasi kiakad.

2014. jún. 8. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!