Miért támad sok férfi, ha a nő visszautasítja a közeledését?
Nekem a ne haragudj, de nem tetszel szövegre is olyan alpári szöveget nyomtak le, hogy csak lestem és röhögtem.
23l
Mert a férfiakat úgy nevelik, hogy nekik alanyi jogon jár egy nő. A nő teste hozzájuk tartozik, és ő rendelkeznek fölötte. Minden filmben azt látod, hogy a pasi,tök mindegy mennyire szemét, ronda vagy barom, megkapja a jó csajt.
A kisfiúknak nem tanítják meg azt, hogy mit jelent a nem, a kisfiúk mindent megkapnak, és úgy nevelkednek, hogy nekik igenis járnak szép és csinos lányok.
Mikor felnőnek, és rájönnek, hogy valójában ez nem így van, és hogy a nők nem hullnak az ölükbe csak azért, mert nekik farkuk van, akkor ahelyett, hogy a rendszerben keresnék a hibát egyből a másik felet támadják - elvégre ők mindig tökéletesek.
A férfiak jogosultság-érzete miatt van az, hogy az utóbbi időben annyira sok eset történt azzal kapcsolatban, hogy pl. egy 17 éves kapcsolatban élő kislány visszautasította egy másik fiú meghívását az iskolabálba, mire az többször leszúrta, vagy hogy egy 22 éves tapasztalatlan, gazdag kis farok tömeggyilkolásba kezdett, mert nem szopták le.
Ez hatalmas problémája a társadalomnak, és MINDEN egyes férfinak kötelessége ez ellen tenni.
"nem egy csaj ismerősöm csinálja, hogy húzza a pasi agyát, flörtöl vele egész este, smárolnak is esetleg, haza is kísérteti magát, aztán az ajtóban közli vele, hogy húzza el a csíkot, nem akar tőle semmit, és ne is keresse. csak szórakoztatja magát, meg élvezi, hogy valaki csorgatja a nyálát utána és egész este fizeti a piáját. ilyen esetben is meg tudom érteni, ha a pasi kiakad."
Az ilyen nő egy óriási verést érdemelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!