Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokatlan, ha a tanujelölt visszautasítja a felkérést?
Figyelt kérdés
Így jártam ma. Bátyámat kértem meg, de nem lesz, mert nem teszi be a lábát a templomba. Mindigis utálta a vallást, és eleve elvont művészlélek, de gondoltam, csak félreteszi egy napra, vagy inkább csak egy orára.2014. aug. 8. 15:05
1/30 anonim válasza:
Altalaban az ember olyat valaszt, akirol tudja, hogy nem utasitja vissza. A batyad igy ismeretlenul is tiszteletet erdemel. Nem jatsza ela hu de jo fiut, nem tagadja meg onmagat. Nem hisz, hat nem megy a templomba. Ertheto.
Az is, hogy neked ez rosszul esik. Esetleg lehetne kulon tanukent a polgarira felkerni, valaki mast meg az egyhazi eskuvore.
2/30 anonim válasza:
Művész, de nem színész a leírtak alapján.
A helyedben nem háborodnék fel, hisz a te vallásosságodról is jó képet fest az, hogy megfelelt volna neked ő a tanú szerepében.
Keress mást, őt meg hagyd.
Amúgy így látatlanban is tisztelem a bátyád, mert legalább nem csinál színjátékot az esküvődből.
3/30 A kérdező kommentje:
Egy eve bejelentettuk az eskuvot, akkor azt mondta, hogy meggondolja, de valoszinuleg igen lesz a valasza. Testverem nincs tobb, lehet, hogy egy baratnomet kerem meg.
2014. aug. 8. 15:15
4/30 A kérdező kommentje:
Ez az ateizmus az elmult ket evben jott neki. Vallasosnak lettunk neleve.
2014. aug. 8. 15:16
5/30 anonim válasza:
Akkor legyen ket tanud. Az anyakonyvi hivatalban a batyad,a templomban meg a baratnod. Lehet, hogy a volegened (vagy menyasszonyod) is szivesen kerne meg a maga reszere ket tanut
6/30 A kérdező kommentje:
nem is tudatm hoyg ezt lehet
2014. aug. 8. 15:24
7/30 anonim válasza:
Miert ne lehetne? Az egyhazi es a hivatalos eskuvo ket kulon dolog.
8/30 A kérdező kommentje:
igen, tisztaban vagyok vele csak sose lattam meg ilyet, mert mindenhol ahol voltam ua volt a ket tanu
2014. aug. 8. 15:28
9/30 anonim válasza:
hát nekem más a véleményem. Szerintem ez egy nagy dolog, hogy tanúnak vagy felkérve. És szerintem attól, hogy nem vallásos, még elfogadhatta volna a felkérést, nem Isten előtt lesz a tanú, hogy összeházasodtatok, hanem az emberek előtt. És ha nem teszi be a lábát a templomba, akkor az esküvődre se akar elmenni? Én az ateizmusom miatt nem hagynám ki a testvérem esküvőjét.
10/30 anonim válasza:
Hat utolso, akkor te nem vagy ateista. Aki az, az bizonyhogy nem fog templomba menni, senki kedveert. De nem is baj ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!