Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Február 14-én volt a Kapónában olyan esküvő ahol Elvis adott össze párokat, de csak egy papírt kaptak róla (vagy még annyit se) Hol tudnék ilyet találni budapesten?
Az ilyen embertípusra lehet minden xart rásózni értékesítőként, mert annyira képtelenek nemet mondani, hogy inkább elköltenek pár százezret, csak hagyja békén őket az értékesítő. :)
A direkt marketing igazi célcsoportja.
Szerintem is megunják majd, és el nem hiszem, hogy napi nyolc órában csak te és az esküvőd a téma.
Ha meg így rá vannak kattanva az esküvőre, akkor szerinted elég lesz nekik az "Elvises" kamuesküvő? Hát nem...
a Kapona az vajon a Campona akar lenni?:) bocsi,tudom,h nem lényeg a kérdés szempontjából,csak hát na...:)
amúgy erre a csokor elkapasra...az enyémet a 6 éves unokahugom kapta el...hajadon is volt,lány is,igy hát odaallt o is...:)most szerinted neki is ferjhez kellene menni?
3 felé esett szét a csokor.. Mondd azt, hogy ha nem tudnák, úgy van ez a "szabály", hogy egyben kell elkapni a csokrot, akkor lesz 1 éven belül a házasság, de mivel itt 3 részre esett, ezért nem 1 év múlva lesz, hanem 3 év múlva.
Egyébként eddig is idióta szokásnak tartottam a csokordobálást, de ezek után még jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!