Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Február 14-én volt a Kapónában olyan esküvő ahol Elvis adott össze párokat, de csak egy papírt kaptak róla (vagy még annyit se) Hol tudnék ilyet találni budapesten?
Figyelt kérdés
Elkaptam a csokrot a kollégám esküvőjén azóta az ismerőseink ezzel zaklatnak hogy na mikor lesz na mikor lesz, de mi jó pár évig nem akarunk. Ezt a megoldást találtuk ki csak nem tudom hol találhatnánk ilyet2014. aug. 5. 08:38
1/28 anonim válasza:
Sehol.
Az eskuvot illene komolyabban venni, mintsem eljatszani.
2/28 anonim válasza:
Miért álltál be abba a sorba, ahol el lehet kapni a csokrot, ha nem akarsz még férjhez menni? tudtad, hogy ki lehet állni a sorból???
3/28 anonim válasza:
Ez meg a masik. Minek alltal be a sorba? Illetlenseg volt olyannal szemben, aki tenyleg szivesen elkapta volna a hagyomany miatt.
4/28 A kérdező kommentje:
3 felé repült a csokor! Azért álltam be mert szószerint belögdöstek (volt 3 csaj aki beállt mert mindenki férjnél van már mi 4en nem...
2014. aug. 5. 08:46
5/28 A kérdező kommentje:
És igen szeretnénk esküvőt de 3-4 év múlva
2014. aug. 5. 08:46
6/28 anonim válasza:
Belokdostek,.. felreallhattal volna, es nem emeled fel a kezed.
7/28 anonim válasza:
ilyet bki csinal akit leszolitasz az utcan. sot kerd meg azt aki legkozelebb megkerdez..
istenem...milyen emberek vannak...
8/28 A kérdező kommentje:
nem emeltem fel a kezem. De olyan okosak vagytok ott se voltatok és tudjátok mi volt....
2014. aug. 5. 08:59
9/28 anonim válasza:
És az ismerősöknek mi a redvesért nem lehet azt mondani, hogy 3-4 év múlva?!
Hány éves vagy, észlénykém? 11?
10/28 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos lehetsz!
22 vagyok párom 25. Igen mondtuk, erre mindenki azt mondja hogy egyéven belül kell ezt végrehajtanunk, de korainak érezzük még akkor ezért gondoltuk hogy jelképesen "összeházasodunk" így mindenki megnyugszik, mi meg megtartjuk akkor amikor akarjuk
2014. aug. 5. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!