Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Február 14-én volt a Kapónában olyan esküvő ahol Elvis adott össze párokat, de csak egy papírt kaptak róla (vagy még annyit se) Hol tudnék ilyet találni budapesten?
Hát szerintem se vagy egy lángelme, kedves Kérdező. :)
De a kérdésedre a válasz: Szigeten minden évben van kamuesküvő, menjetek ki oda és "házasodjatok össze".
szerintem ha ennyire kiborit egy ksrdes es mas hulyesege akkor hazasodj. utana jon a mikor lesz baba kerdes. gondolom azt tiz ev mulva tervezted, de igy johet jovore xdxd h ne kerdezzenek.
vagy.orokbe fogadsz koztes megoldasnak?? :'D
meg is erdemlitek ezt az eletet mar elnezest
Kérdező! Ha van ventillátorotok, kapcsold be, és akkor nem forr fel az agyad és nem beszélsz ilyeneket:))
Ez egy falu, vagy micsoda, hogy "megszólnak" érte, ha nem házasodtok össze??? És...mi az, hogy belökdöstek (k-val egyébként!!) a sorba? Vigyázz, nehogy a hídról is lelökdössenek, ha rajta mész, ha te olyan pillekönnyű vagy:)))
Ha emiatt lesz egy ilyen "esküvőtök" akkor csak szánalmasnak tartanak majd és röhögnek rajtatok. Nem lenne egyszerűbb nem foglalkozni velük?
Amúgy egyes válaszolók, sokan azért állnak be a csokorhoz, mert képesek és név szerint szólongatják őket, hogy álljon oda, vagy azért, mert nem akarnak kicseszni a menyasszonnyal, hogy nem áll oda senki.
Az egyik hölgy már 50 éves elvált két gyerekkel és őt is berángatták hogy márpedig hajadon és ott kell állnia.
Amikor 8 órában ezt hallgatod a munkahelyen, utána a barátaitoktól az már sok nagyon ez megy 2 hete...
tolem.azt kerdezik van-e pasim...miert nincs.
hat mert valogatok es csak azert h legyen nem jovok ossze senkivel. ennyire nem vagyok beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!