Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Február 14-én volt a Kapónában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Február 14-én volt a Kapónában olyan esküvő ahol Elvis adott össze párokat, de csak egy papírt kaptak róla (vagy még annyit se) Hol tudnék ilyet találni budapesten?

Figyelt kérdés
Elkaptam a csokrot a kollégám esküvőjén azóta az ismerőseink ezzel zaklatnak hogy na mikor lesz na mikor lesz, de mi jó pár évig nem akarunk. Ezt a megoldást találtuk ki csak nem tudom hol találhatnánk ilyet
2014. aug. 5. 08:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

Hát szerintem se vagy egy lángelme, kedves Kérdező. :)

De a kérdésedre a válasz: Szigeten minden évben van kamuesküvő, menjetek ki oda és "házasodjatok össze".

2014. aug. 5. 09:13
 12/28 anonim ***** válasza:
55%

szerintem ha ennyire kiborit egy ksrdes es mas hulyesege akkor hazasodj. utana jon a mikor lesz baba kerdes. gondolom azt tiz ev mulva tervezted, de igy johet jovore xdxd h ne kerdezzenek.

vagy.orokbe fogadsz koztes megoldasnak?? :'D

meg is erdemlitek ezt az eletet mar elnezest

13/28 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező! Ha van ventillátorotok, kapcsold be, és akkor nem forr fel az agyad és nem beszélsz ilyeneket:))

Ez egy falu, vagy micsoda, hogy "megszólnak" érte, ha nem házasodtok össze??? És...mi az, hogy belökdöstek (k-val egyébként!!) a sorba? Vigyázz, nehogy a hídról is lelökdössenek, ha rajta mész, ha te olyan pillekönnyű vagy:)))

14/28 A kérdező kommentje:
Vettünk Kocsit közösen, Most gyűjtögetünk a lakásra bőven a fele megvan, utána esküvő utána gyerek, de ezt a "kedves kollégák, barátok" nem értik meg. Olyan esküvőt meg nem akarunk hogy két tanú és ennyi mert pár embert megakarunk hívni de vannak fontosabb dolgok is mint a papír egyenlőre
2014. aug. 5. 09:17
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Mi lenne, ha nem olyan embereket választanál barátaidnak, akik rátelepednek az életedre?
2014. aug. 5. 09:22
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, de miért foglalkozol velük? Egyáltalán mi ez a hülyeség, hogy azért mert elkaptad 1 éven belül férjhez kell menni? Én ezt még nem hallottam, én azt hittem az csak azt jelenti hogy te leszel a következő, de nem gondoltam, hogy ezt ilyen komolyan veszik. 10 éve az unokabátyámék esküvőjén én is beálltam az elkapók közé, nem én kaptam el. Következő évben férjhez mentem, a csaj aki elkapta azóta se.
2014. aug. 5. 09:34
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

Ha emiatt lesz egy ilyen "esküvőtök" akkor csak szánalmasnak tartanak majd és röhögnek rajtatok. Nem lenne egyszerűbb nem foglalkozni velük?

Amúgy egyes válaszolók, sokan azért állnak be a csokorhoz, mert képesek és név szerint szólongatják őket, hogy álljon oda, vagy azért, mert nem akarnak kicseszni a menyasszonnyal, hogy nem áll oda senki.

2014. aug. 5. 09:36
 18/28 A kérdező kommentje:

Az egyik hölgy már 50 éves elvált két gyerekkel és őt is berángatták hogy márpedig hajadon és ott kell állnia.

Amikor 8 órában ezt hallgatod a munkahelyen, utána a barátaitoktól az már sok nagyon ez megy 2 hete...

2014. aug. 5. 09:40
 19/28 anonim ***** válasza:

tolem.azt kerdezik van-e pasim...miert nincs.

hat mert valogatok es csak azert h legyen nem jovok ossze senkivel. ennyire nem vagyok beteg...

2014. aug. 5. 10:00
 20/28 anonim ***** válasza:
15-ös jól mondja. Nem tartozol nekik elszámolással. Ezek nem barátok, zsarolók, akaratukat rád erőltetők. El kell küldeni a francba őket. Ha most nem teszed meg, azt fogod észrevenni, hogy más emberek akaratát szolgálod ki.
2014. aug. 5. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!