Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dettina23 kérdése:
Szerintetek hány embert szokás meghívás egy esküvőre?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy az enyémen kB 2000-2300-an lesznek......de ez azért valjuk be egy.kicsit nagyon sok......és hát nemtudom hogy mennyi embert is szokás tulajdonképpen.....:D2014. aug. 3. 23:37
4/25 Mr. Truth válasza:
anyagiaktól függ...
olyan 2-2.5 milliós esküvő esetében 80-120 ember a divat...
5/25 anonim válasza:
Ezt a kérdést bullshit generátorral toltad?
"Szerintetek hány embert szokás meghívás egy esküvőre?"
6/25 A kérdező kommentje:
Uu... Hát akkor rendesen eltájoltam. Magam
De és a hiressegek esküvőjén mennyien szoktak lenni?
2014. aug. 3. 23:40
7/25 anonim válasza:
attól függ... ha lagzit is akarsz akkor rohadtul gondold át mert az a 2300 ember nyilván akar majd vacsorázni, ami nincs ingyen
8/25 anonim válasza:
100 főre ki tudod hozni 1,5 millából.
9/25 Mr. Truth válasza:
ma 23:40
Sokan... azon sokan.. .de te nem vagy híresség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!