Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány embert szokás meghívás egy esküvőre?
Az egy dolog h mennyibe kerülne, de hova férne be ennyi ember? Fradistadionba? Hát mem a romantika teteje.
Plusz áruld már el honnan van 2000 vendég tényleg érdekel. Ha az összes iskolámból meghívnék mindenkit akit láttam legalább egyszer meg a pénztárosokat a plázából se lenne ennyi
Egy átlagos lagzi 80-120 fő között mozog, a szűkebb körűek 50 körül (ebbe már néhány barát is belefér), 120 fő fölött már viszonylag nagy esküvőről lehet beszélni, nekem a max. 350 fő volt, amin voltam.
A nagy kérdés, hogy a lagzira mennyit hívsz el, a szertartásra akármennyit elhívhatsz attól függetlenül is, ott lehetnek 2000-en is. A meghívó kicsit drága lesz így persze, de az a legkevesebb. Utána a lagzin elég annyi embert "etetni", akik tényleg közel állnak Hozzád. Hallottam egyszer egy 800 fős lagziról, kibérelték a Bálnát Pesten és batyus bált tartottak: a vendégek hoztak harapnivalót és üdítőt, persze így nem vacsi volt, de volt mit enni, a zenekart és a bérlést kellett kifizetniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!