Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy kis családias esküvői vacsin egy fajta kaja van csak?
Figyelt kérdés
Töltött káposztát szeretnénk.2014. júl. 28. 14:12
21/23 anonim válasza:
Szerintem nem probléma, hallottam ismerőstől olyan családias esküvőről, ahol háznál volt a lagzi és a kertben főztek pörköltet bográcsban. Nekem simán beleférne ilyen lazább összejövetel esküvő után. Ha étterembe mentek, és tényleg csak kevesen, akkor lehet, hogy egyszerűbb, ha mindenki rendel magának.
22/23 anonim válasza:
Igen.
A töltött káposzta remek éjfél után, mikor már mindenki tele ette hússal, tele itta pálinkával magát.
De rögtön ezzel kezdeni?
És ezzel be is fejezni?
hát...
23/23 anonim válasza:
Ha kicsi esküvőtök van akkor miért nem úgy rendezitek, hogy mindenki étlapról válasszon kaját? Nálunk is így volt, és 30 ezerből kijött az egész :D kaja-pia. Mindenki azt evett ivott amit választott.
Ha egyféle étel van az csak úgy nem gáz, ha előtte végig kérdeztek mindenkit hogy szereti e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!