Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz ha egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy kis családias esküvői vacsin egy fajta kaja van csak?

Figyelt kérdés
Töltött káposztát szeretnénk.
2014. júl. 28. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem probléma, hallottam ismerőstől olyan családias esküvőről, ahol háznál volt a lagzi és a kertben főztek pörköltet bográcsban. Nekem simán beleférne ilyen lazább összejövetel esküvő után. Ha étterembe mentek, és tényleg csak kevesen, akkor lehet, hogy egyszerűbb, ha mindenki rendel magának.
2014. júl. 28. 21:09
 22/23 anonim ***** válasza:
81%

Igen.

A töltött káposzta remek éjfél után, mikor már mindenki tele ette hússal, tele itta pálinkával magát.

De rögtön ezzel kezdeni?

És ezzel be is fejezni?

hát...

2014. júl. 29. 13:49
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsi esküvőtök van akkor miért nem úgy rendezitek, hogy mindenki étlapról válasszon kaját? Nálunk is így volt, és 30 ezerből kijött az egész :D kaja-pia. Mindenki azt evett ivott amit választott.

Ha egyféle étel van az csak úgy nem gáz, ha előtte végig kérdeztek mindenkit hogy szereti e.

2014. júl. 29. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!