Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy kis családias esküvői vacsin egy fajta kaja van csak?
Figyelt kérdés
Töltött káposztát szeretnénk.2014. júl. 28. 14:12
1/23 anonim válasza:
Nemgáz. Szerintem még családiasabb. De azért gondolj arra aki mondjuk nem szereti és ha lehet akkor egy hidegtálat v. valami más főtt kaját :)
2/23 A kérdező kommentje:
Tudtommal mindkét részről szeretik.Gondoltunk egyébként olyanra,hogy bőségtálakat rendelni vagy 2-3db-ot.És ha valakinek nem kéne a káposzta az eheti azt.Nem akarunk túl sokat rá költeni de azért valami mégis legyen.
2014. júl. 28. 14:21
3/23 anonim válasza:
Nem gáz, csak szóljatok hogy egyenek előtte, mert van aki nem szereti, pl én sem, és igencsak lefordulnék a székről, ha előtte nem ennék.
4/23 anonim válasza:
Szerintem is szóljatok mindenkinek előre. Én sem szeretem, a család fele meg nem is eheti nálunk (epe- vagy májbetegség, magas vérnyomás, rossz emésztés stb.). Szóval tudjanak róla, hogy mire számíthatnak, ne ott derüljön ki, hogy nem tud semmit fogyasztani.
5/23 anonim válasza:
Az egy fajta kaja nem gáz, viszont az ne töltöttkáposzta legyen. Inkább valami sültet kináljatok körettel.
6/23 anonim válasza:
szerintem ne csak egy fajta kaja legyen. Inkább több és semmi kép se töltött káposzta
7/23 anonim válasza:
Ha kis esküvőt tartanék, akkor én hagynám, hogy mindenki az étlapról válasszon magának.
(ezzel nem mondom, hogy gáz az egyféle kaja, de ennyi emberre simán megoldható és nem kimondottan drága)
8/23 anonim válasza:
Én is sültet tálalnék körettel.
Meg ha kicsi, utánanéznék, hogy nincs-e valamilyen ételallergiás/érzékeny.
9/23 anonim válasza:
A mienk is kis esküvő volt, csak a szülők, és testvérek családja. Nekünk az étteremben ajánlották, hogy mindenki rendeljen azt, amit szeretne. 11-en voltunk, és kb. 30-35e. fizettünk (2007)
10/23 anonim válasza:
Én a töltött káposztát kihagynám és maradnék a böségtálak (több) mellett.
Ez kis esküvön is jobb, mert több mindenböl lehet válogatni, másrészt éppen a káposztaféléket elég sok ember nem eheti, a töltött káposzta meg igen nehéz és zsíros étel, amit nagyon sokan nem is szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!