Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz ha egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy kis családias esküvői vacsin egy fajta kaja van csak?

Figyelt kérdés
Töltött káposztát szeretnénk.
2014. júl. 28. 14:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nemgáz. Szerintem még családiasabb. De azért gondolj arra aki mondjuk nem szereti és ha lehet akkor egy hidegtálat v. valami más főtt kaját :)
2014. júl. 28. 14:14
 2/23 A kérdező kommentje:
Tudtommal mindkét részről szeretik.Gondoltunk egyébként olyanra,hogy bőségtálakat rendelni vagy 2-3db-ot.És ha valakinek nem kéne a káposzta az eheti azt.Nem akarunk túl sokat rá költeni de azért valami mégis legyen.
2014. júl. 28. 14:21
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, csak szóljatok hogy egyenek előtte, mert van aki nem szereti, pl én sem, és igencsak lefordulnék a székről, ha előtte nem ennék.
2014. júl. 28. 14:21
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is szóljatok mindenkinek előre. Én sem szeretem, a család fele meg nem is eheti nálunk (epe- vagy májbetegség, magas vérnyomás, rossz emésztés stb.). Szóval tudjanak róla, hogy mire számíthatnak, ne ott derüljön ki, hogy nem tud semmit fogyasztani.
2014. júl. 28. 14:27
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
Az egy fajta kaja nem gáz, viszont az ne töltöttkáposzta legyen. Inkább valami sültet kináljatok körettel.
2014. júl. 28. 14:33
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
szerintem ne csak egy fajta kaja legyen. Inkább több és semmi kép se töltött káposzta
2014. júl. 28. 14:35
 7/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha kis esküvőt tartanék, akkor én hagynám, hogy mindenki az étlapról válasszon magának.

(ezzel nem mondom, hogy gáz az egyféle kaja, de ennyi emberre simán megoldható és nem kimondottan drága)

2014. júl. 28. 14:35
 8/23 anonim ***** válasza:
91%

Én is sültet tálalnék körettel.

Meg ha kicsi, utánanéznék, hogy nincs-e valamilyen ételallergiás/érzékeny.

2014. júl. 28. 14:36
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
A mienk is kis esküvő volt, csak a szülők, és testvérek családja. Nekünk az étteremben ajánlották, hogy mindenki rendeljen azt, amit szeretne. 11-en voltunk, és kb. 30-35e. fizettünk (2007)
2014. júl. 28. 14:48
 10/23 anonim ***** válasza:
81%

Én a töltött káposztát kihagynám és maradnék a böségtálak (több) mellett.

Ez kis esküvön is jobb, mert több mindenböl lehet válogatni, másrészt éppen a káposztaféléket elég sok ember nem eheti, a töltött káposzta meg igen nehéz és zsíros étel, amit nagyon sokan nem is szeretnek.

2014. júl. 28. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!