Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn melyik fajta borból fogy általában több: kékfrankos vagy kékfrankos rosé?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 19:47
1/14 anonim válasza:
Általában vörös és fehér borból. Rosét személy szerint még nem is láttam esküvőn.
2/14 anonim válasza:
A rozét szerintem a hölgyvendégek szeretik elsősorban, de valóban ebből a legkevesebb a fogyasztás.
A jobb nevű kékfrankosok pedig nekem a kedvenceim közé tartoznak száraz borok terén, tehát elfogult vagyok velük szemben :)
3/14 anonim válasza:
Olyan tizenegy óráig döntetlen a kékfrankos és a kékfrankos rosé.Utána ez felborul.Mindkettőből ugyanannyi fogy.Rengeteg.
4/14 anonim válasza:
Rosét szerintem max csak a nők isznak, de azt is alig. Kékfrankosból fog több fogyni.
8/14 anonim válasza:
A bor az a vörös száraz. :D Kékfrankos pont kevesebben szeretik.
Rosét meg még kevesebben.
9/14 anonim válasza:
Nalunk a rose fogyott a legjobban, meg is lepodtunk. Nagyon meleg volt, ez esett a legjobban a vendegeknek.
10/14 anonim válasza:
A rozsé-fröccs most nagyon megy, hiába a trend a gasztronómiában is felüti a fejét, de hidd el nekem (tapasztalatból mondom) a lagzi első fél órájában számít csak, hogy milyen a bor, utána már csak a "tőccsémá" effektus van, azt meg mindegy miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!