Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn melyik fajta borból fogy általában több: kékfrankos vagy kékfrankos rosé?
Nálunk vörös alig ment, pedig egri, 2 féle minőségi volt, a fehér is ment, de leginkább a rosé, konkrétan 2szer annyi, mint a fehérből.
Ez saját termés, és saját bor ( versenyezteti is édesapám, nem csak a helyi bormustránkon)
Férfiak és nők egyaránt roséztak.
Most újra magy kultúrja van egyébkén, br én előtte is azt fogyaszttottam mindig,
A barái tártsaság egyik resze külöösen boros ( férjem egri)
A másik része pedig pont a mi tarsaságunk is boros, mert mi is mint írtam boraszkodunk...( neszmélyi borvidék)
Nyari esküvőn egyébkent a vörös nem megy, túl nehéz, nem frissít.
Én speciel nem nagyon szeretem a rosét, a többi meg attól függ, hogy milyen az idő. Melegben testesebb vörösbor, mint pl. a kékfrankos nekem nem nagyon csúszna.
Egyébként meg elég vendégfüggő, nem hiszem, hogy nagyon előre ezt be lehetne saccolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!