Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz ha egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy kis családias esküvői vacsin egy fajta kaja van csak?

Figyelt kérdés
Töltött káposztát szeretnénk.
2014. júl. 28. 14:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem igazán kerül többe az se ha több féle van, hiszen a mennyiség attól nem több.

Nem lenne gáz amúgy, ha nem pont töltött káposzta lenne.

2014. júl. 28. 14:58
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
"Gáz". Azért egy esküvőn (még ha kis létszámú is), ne egy vasárnapi ebédes töltött káposzta legyen csak. Lehet az is, de valóban jó ötlet, ha rendelsz még néhány tálat. Az milyen, hogy megmondod a meghívottaknak, hogy ha nem szeretik a töltött káposztát, egyenek előtte otthon, mert éhen maradnak?:)
2014. júl. 28. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha pici esküvő, akkor nyugodtan mehet étlapról is. Hétvégén voltunk családdal 9-en ebédelni, 23 ezer volt a számla a végén, persze nem ivott senki alkoholt, de levest és főételt mindenki rendelt.
2014. júl. 28. 15:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként lehet, hogy elvileg mindenki szereti, csak ott akkor valami mást/könnyebbet szeretne enni.
2014. júl. 28. 15:17
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem gáz, de egy esküvőn szerintem is legyen kicsit ünnepibb az étel is.
2014. júl. 28. 15:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne ha inkabb fatalakat rendelnetek.. ugyanannyi es van rajta minden ( koret,hus,savanyusag jar hozza....)
2014. júl. 28. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyire szeretik a vendégek. Meg persze az sem mindegy, hogy étteremben lesz a lagzi, vagy ti készítitek. Ha étteremben lesz, talán jobb választás valami sültes tál, amiből lehet válogatni, de ha ti készítitek, nyilván ez nem annyira megoldható.
2014. júl. 28. 16:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha nektek ez tetszik. Nálunk egy kis 10 fős családi összejövetelen is dukál 2 leves és 3 féle főétel, mi ilyenek vagyunk... mondjuk nálunk mindenki nagyon szeret főzni, és nem is töltöttkáposzta féléket :)
2014. júl. 28. 17:52
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

Nekem a töltött káposztáról meg a családias légkörről a disznótoros vacsora jut eszembe. Szerintem kicsit gáz.

Az esküvő ünnep, amit a menüvel is kifejez az ember. Nem nagy dolgokra gondolok, de azért egy húslevest nem nagy munka elkészíteni, és másodiknak meg vegyestál 1-2 féle körettel. Ha otthon tartjátok, a

levest meg lehet főzni, és biztos van a közelben étterem, ahonnan meg lehet rendelni a kívánságotok szerint összeállított tálakat. Meg azért valami desszert (torta) is illene az alkalomhoz.

2014. júl. 28. 18:13
 20/23 anonim ***** válasza:
63%
A töltött káposzta szerintem az az étel, amit sokan nem szeretnek, valamint nagyon el lehet rontani. Én inkább kihagynám
2014. júl. 28. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!