Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi lesz, ha nem engedik el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz, ha nem engedik el az esküvőmre?

Figyelt kérdés

Húgomat felvették egy munkahelyre, még nem tudni, mikor kezd, de valószínű, hogy hamarosan.

Nekünk viszont pontosan három hét múlva, csütörtökön lesz az esküvőnk. Mennyire tolerálná egy munkáltató, ha rögtön egy nap szabival indítana?

Ha idejében közli, vajon megértőek lennének?

2014. júl. 24. 12:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
9%

Ha nem engedik el, akkor vegyen ki táppénzt. Háziorvos lepapírozza.

Amúgy ha nem egy habzó szájú vállalkozó keze alatt dolgozik, akinek csak a profit számít, akkor el szoktak mindenkit engedni, főleg hogy egy napról van szó, nem hetekről.

2014. júl. 24. 12:58
 12/40 anonim ***** válasza:
42%
Hívjatok hivatásos fotóst.
2014. júl. 24. 12:59
 13/40 A kérdező kommentje:

1. Nem fogok fotóst hívni, nincs nekem arra felesleges több tízezer forintom, ráadásul ők sem úgy vannak, hogy bármelyik majd haptákba áll nekem pár nappal az esküvő előtt.

2. Nem fogjuk későbbre tenni az esküvőt, mert pontosan a negyedik évfordulónkon van, 14 órakor, amikor először találkoztunk. Fontos időpont.

3. Ki a jó fene mondta, hogy elvárnék ilyet? Miből gondoltad ezt a baromságot? Örülök, hogy összejött neki az állás, soha nem lenne pofám azt kérni, ne vállalja el miattam! 18 éves múlt, frissen érettségizett; első állásáról van szó, ez neki pláne nagy dolognak számít.

2014. júl. 24. 12:59
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Most a sok rosszindulatú kommentár után. Nekem már többször volt ilyen esetem. Mindig elengedtek. Ha a munkáltatóba csak egy csepp jó érzés is szorult akkor elengedi.

emiatt nem aggódnék.

2014. júl. 24. 13:00
 15/40 A kérdező kommentje:
Egy gyárba megy dolgozni, betanított munkába, egyébként, az Opel gyárba.
2014. júl. 24. 13:00
 16/40 A kérdező kommentje:

Nem lesz ebéd/vacsi étterembe, csak polgári szertartás. És terveztünk a húgommal egy fotózást előtte vagy utána egy szép helyen.

Úgyhogy ha ott nem készülnek képek, semmi képi emlékünk nem marad az egészről.

2014. júl. 24. 13:02
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Mar nem azert, de semmi rosszindulat nem volt egyik válaszban sem. Nekem bizony megfordult a fejemben, hogy azt akarod, mondja le a munkát, hiszen a segítő kommentekre nem reagáltál. Ertem, hogy fontos az idopont, meg i is, költeni nem akarsz, de megis mit vársz, mit mondjunk?

A táppénzes tanácsot nem kellene megfogadni, kirúgás lehet a vege.

2014. júl. 24. 13:05
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Én rögtön a belépésemkor közöltem, hogy nemsokára programom van, már előre foglalva, az égvilágon semmi gond nem volt.

Egyébként meg a legelső munkahelyemen meg majd' lesült a képemről a bőr, sosem vagyok beteg, de tényleg, és a legelső munkahelyemen a második héten tüdőgyulladással voltam otthon. Annyira ciki volt, kicsit betegen is elmentem volna dolgozni, de fel sem tudtam kelni. Na mondom, ha most nem rúgnak ki, sosem. Azóta (épp 10 éve) két napot voltam táppénzen.

Az egyik kolléganőmet meg pont úgy vették fel ide, hogy felvették, de el sem kezdett dolgozni, egy hetes nászútra ment. Szóval az első napja a nászút után volt. Nyilván elengedték.

Szólni kell előre. Szerintem az egyenességet mindenhol értékelik.

2014. júl. 24. 13:05
 19/40 anonim ***** válasza:
74%
Hidd el, egy sima fotóst fel lehet kérni erre, nem fog sokba kerülni.
2014. júl. 24. 13:06
 20/40 anonim ***** válasza:
64%

Ha mar ennyire lehetetlen idopontra tetted az eskuvot, szamolj azzal is, hogy nem biztos, hogy ott lesz mindenki.

Add anyukad kezebe a gepet, nem olyan bonyolult a gomb megnyomasa.

2014. júl. 24. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!