Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha nem engedik el az esküvőmre?
Húgomat felvették egy munkahelyre, még nem tudni, mikor kezd, de valószínű, hogy hamarosan.
Nekünk viszont pontosan három hét múlva, csütörtökön lesz az esküvőnk. Mennyire tolerálná egy munkáltató, ha rögtön egy nap szabival indítana?
Ha idejében közli, vajon megértőek lennének?
Én is így gondoltam, és ezt tanácsoltam neki: már rögtön kezdéskor szóljon. Remélem, megértik.
Túl azon, hogy a húgom, és nyilván fontos, hogy ott legyen, ráadásul ő fotóz majd minket.
Nem dől össze, ja... Amúgy is kis esküvő a legszűkebb család és barátok. Abszolút nem tűnik fel, ha nincs ott a húgom.
Ráadásul egy árva fotóm sem marad az esküvőről, mert ő fotózott volna minket.
Igen, gondoltam, hogy megkapom ezt a beszólást. Így legyen ötösöm a lottón!
Mint már írtam is, igen, fontos, hogy ott legyen, mint a húgom. És fontos a képek miatt is. Ne az vesse rám az első követ, akit szemernyit sem zavarna, ha megtudná, lehet, hogy egy darab kép sem lesz az esküvőjéről...
Mert sajnos már családtag nem jöhet szóba, egyedül ő ért ehhez közülük. Mégsem nyomhatjuk a 78 éves nagyi kezébe a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!